• Lépés 1
  • Lépés 2
  • Lépés 3
  • Lépés 4
  • Lépés 5

HUF0/0 FOLYTATÁS

HUF0 / 0 FOLYTATÁS Törlés és újrakezdés

SMINK

EXPRESSZ SMINK

Az arc egyik területének sminkje 30 percben (választható területek: szemek, szemöldök, bőrelőkészítés és alapozás, arcformázás, ajkak). M∙A∙C Sminkes által elkészítve. Az arc többi területén lévő sminket ehhez igazítjuk hozzá. Például,  ha szemsminket szeretnél, akkor gyere a kedvenc alapozódban és/vagy rúzsodban, hogy teljes legyen a sminked.

/
Hozzáad

SMINK

TELJES SMINK

Egy teljes smink elkészítése az ajkaktól a szempillákig egy M∙A∙C Sminkes által 60 percben. 

/
Hozzáad

SMINK

ESKÜVŐI PRÓBASMINK

Esküvői próbasmink személyre szabva egy M∙A∙C Sminkes által, a te stílusodhoz illően 60 percben (előzetes konzultációra szükség lehet). 
Az esküvőd napjára az időpontodat a próbasmink után, a kiválasztott üzletben tudod lefoglalni. Az esküvő napjára szóló időpont szintén 60 perc, 20 000HUF, amely teljes mértékben levásárolható.

/
Hozzáad

OKTATÁS

SMINKOKTATÁS EGY TERÜLETRE FÓKUSZÁLVA

M·A·C Sminkes segítségével sminkoktatás 30 percben, egy területre fókuszálva, lépésről lépésre. Választható területek: szemek, szemöldök, bőrelőkészítés és alapozás, arcformázás, ajkak.

/
Hozzáad

OKTATÁS

TELJES SMINK OKTATÁSA

Egy teljes smink oktatása, minden területet érintve, 90 percben.  A sminket lépésről lépésre készítheted el közösen egy M·A·C Sminkessel. Tartalmaz egy face chartot, hogy otthon is könnyen elkészíthesd a sminked.

/
Hozzáad

SMINK

ALKALMI SMINK

Teljes smink a számodra fontos alkalomra (bál, rendezvény, szilveszter, gála, színpadi szereplés, fotózás), látványos smink akár glitter vagy műszempilla felhasználásával. (Műszempilla fellhasználása esetén annak ára a levásárolható összegből levonásra kerül.)

/
Hozzáad

CSOPORTOS OKTATÁS

MAC TECHNIQUE

Tökéletesítsd tudásod egy csoportos sminkoktatás keretein belül. A feltüntetett ár 6 főre vonatkozik.

/
Hozzáad

SMINK

SMINKPARTY

Ha két barátnőddel szeretnél részt venni egy közös sminkelésen, válaszd a sminkpartyt! Megmutatjuk, hogyan sminkeld az arc fókuszterületét (választható területek: szemek, szemöldök, bőrelőkészítés és alapozás, arcformázás, ajkak). M∙A∙C Sminkes által elkészítve. Az arc többi területén lévő sminket ehhez igazítjuk hozzá. Például,  ha szemsminket szeretnél, akkor gyere kedvenc alapozódban. A feltüntetett ár 3 főre vonatkozik.

/
Hozzáad

VIDEÓ KONZULTÁCIÓ

30 perces smink konzultáció

30 perces ingyenes sminkoktatás

Service Thumbnail image
/
Hozzáad
HUF0 / 0 FOLYTATÁS Törlés és újrakezdés

Kiválasztott szolgáltatás áttekintése

További szolgáltatás hozzáadása

Válassz sminkest/Artistot

MINDEGY

VÁLASSZ DÁTUMOT ÉS IDŐPONTOT

VÁLASSZ DÁTUMOT ÉS IDŐPONTOT

dátum választó
Délelőtt
Délután
Este

Nincs még fiókod? Folytasd vendégként:

Jelszó megadásával hozd létre a saját M·A·C Fiókod i A jelszónak legalább 8 karakternek kell lennie, valamint betűt és számot is kell tartalmaznia

Mire használjuk az adataidat? A fent megadott adatokat az időpontoddal kapcsolatos e-mailekhez használjuk, hogy emlékeztetőt küldjünk és esetleges időpontlemondásokról tájékoztassunk. Sajnos ezen információk nékül nem tudunk időpontot adni. A doboz bepipálásával elfogadod, hogy e-mail címedet hírlevélküldésre használjuk, hogy elsőként értesülhess a MAC Cosmetics legújabb termékeiről, szolgáltatásairól, rendezvényeiről, ajánlatairól. Ha le szeretnél iratkozni a hírlevelekről, kattints a leiratkozás gombra bármely hírlevél alján. További információért tekintsd meg az Estee Lauder Kft. adatvédelmi nyilatkozatát.

Dátum

Naptárhoz adás

Szolgáltatások