KARRIER

A M·A·C-RŐL

A M·A·C a világ több mint 90 országában és területén érhető el. A márka a népszerűségét sminkesek, modellek, fotósok és újságírók ajánlásnak köszönheti. A M·A·C mindenki számára elérhető, kortól, nemtől és etnikai hovatartozástól függetlenül, mint a szakértői minőség záloga. Termékeit hivatásos sminkesek és fogyasztók egyaránt használják, beleértve az olyan kozmetikumok széles skáláját, mint a dekortermékek, szempillaspirálok, ecsetek, bőrápolási termékek, alapozók és egyéb kiegészítők. Az Estée Lauder Companies 1994-ben szerzett többségi tulajdont a M·A·C-ben, amelynek 1998-ban teljeskörű tulajdonosa lett. Látogasd meg Márkatörténet aloldalunkat és tudj meg még többet a márkáról!

A M·A·C-nél különféle álláslehetőségek érhetőek el, a vállalati területtől kezdve üzleteink sminkmesteri pozíciójáig. További információt az álláslehetőségekről alább találsz.

A M·A·C a munkatársai felvételekor elsősorban az egyenjogúságot tartja szem előtt.

HIVATÁSOS SMINKMESTER

Hivatásos M·A·C sminkmester szeretnék lenni! Hogyan kezdjek hozzá?

Ha M·A·C Cosmetics termékeket árusító üzlethelyiségben dolgozó sminkmesteri állás érdekel, kérjük érdeklődj az adott üzlet emberierőforrás-igazgatójánál és jelezd, hogy a M·A·C pultnál szeretnél dolgozni!

Ha hivatalos M·A·C üzletben szeretnél sminkmesterként dolgolzni, kérjük érdeklődj közvetlenül az üzletvezetőnél. A hozzád legközelebb eső üzletek címét és telefonszámát az Üzletkereső oldalon találod.

HIVATÁSOS SMINKMESTER - SENIOR SMINKMESTER VAGY M·A·C PRO TEAM

Hivatásos sminkmesterként dolgozom. Szeretnék M·A·C Senior Sminkmester lenni, vagy a M·A·C Pro Team tagja lenni. Kihez forduljak?

A M·A·C Senior sminkmesterek olyan szakemberek, akinek tudása és szakértelme megfelel a M·A·C legmagasabb szintű elvárásainak. Senior sminkmestereink a Föld különböző területein élnek és munkájukból kifolyólag számos eseményen vesznek részt a világ különböző pontjain. Ezeket a magasan képzett szakembereket azokra a területekre vesszük fel, ahol éppen van szabad hely. Az állásinterjúk során szükség lesz a sminkes és a kommunikációs képességek demonstrációjára, illetve az adott szakember portfoliójára és videós bemutatkozásra. Jelentkezni az alábbi e-mail címen lehet: ugyfelszolgalat@online.maccosmetics.hu

MODELL

Modellként szeretnék dolgozni a M·A·C-nél. Mi a teendőm?

Köszönjük az érdeklődésed, de vállalatunk nem nyújt és nem szponzorál modell-programokat. Kampánymunkáinkhoz (főként a New York környékén üzemelő) ügynökségeken keresztül választunk modelleket, az üzleteinkben zajló eseményeket pedig a helyi üzletvezetők koordinálják.