SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓ

KISZÁLLÍTÁS: A termék készletétől függően 2-5 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt termékeket.

SZÁLLÍTÁSI ÉS KEZELÉSI KÖLTSÉGEK

 

Szállítási költség

0 Ft – 14 000 Ft 1 690 Ft
14 000 Ft FELETT INGYENES
ÉRKEZÉS VÁRHATÓ IDEJE 2–5 munkanap

Szállítási korlátozások

A M·A·C Cosmetics Online által forgalmazott termékeket Magyarország egész területén házhoz szállítjuk, azonban más országokba nem áll módunkban rendelést kiszállítani. További információ a Nemzetközi oldalaink menüpont alatt található.

Továbbküldésre vonatkozó rendelkezések

A M·A·C Cosmetics Online nem vállal felelősséget a megrendelt termékekben keletkező károsodásért, hibáért, anyagbeli eltérésekért, vagy a csomag elvesztéséért, ha azt egy harmadik fél veszi át. Ez annyit tesz, hogy a M·A·C Cosmetics Online nem kötelezhető pénzvisszatérítésre vagy cserére, ha a szállítás harmadik félen keresztül történik. Ha ilyen kiszállítási módszert szeretnél választani, javasoljuk, hogy kérd meg a harmadik félt, hogy ne vegye át a sérülten érkező csomagot. Ha a csomag elvész, vagy megsérül a harmadik fél átvétele után, a felelősséget teljes mértékben a harmadik fél viseli.

VISSZAKÜLDÉS

A M·A·C Cosmetics Online garantálja, hogy elégedett leszel szolgáltatásunkkal. Ha bármilyen okból kifolyólag nem vagy maradéktalanul elégedett a megvásárolt termékekkel, abban az esetben juttasd vissza hozzánk 14 napon belül és visszatérítjük a vásárlás árát, és ha követed a lenti lépéseket a visszaküldés költségét is mi álljuk.

1. Hívj minket! 0680015319

Online ügyfélszolgálatunk e-mailben vagy telefonon válaszol ezzel kapcsolatos kérdéseidre.

2. Csomagold be az eredeti dobozba!
3. Küldd Vissza!

 

PÉNZVISSZATÉRÍTÉSSEL/TERMÉKCSERÉVEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Mennyi idő múlva írják jóvá a visszaküldött termékek árát? A visszaküldött csomagokat az átvételt követően 10-14 napon belül dolgozzuk fel. Az összeg jóváírására vagy visszautalása (utánvétel esetén) emiatt változó időn belül kerül sor, mivel az függ a fizetéshez használt kártyát kibocsátó banktól is. Kérjük, a részletekért érdeklődj bankodnál. A számládon két tranzakció jelenik meg: a visszaszolgáltatott termék(ek) árát jóváírjuk. Bár rendszerünk mindkét tranzakciót egy időben dolgozza fel, kérünk, ne feledd, hogy a bankkártyádat kiállító pénzintézetnél akár 10 napot is igénybe vehet, mire a jóváírás megjelenik a számládon.

Véletlenül rossz terméket rendeltem/kaptam a postán. Visszaküldhetem?
Ha online rendelésedben nem a megfelelő terméket találod, hívd a következő telefonszámot: 0680015319!

Sérült terméket kaptam. Mi a teendőm?
Ha sérült terméket kaptál, kérünk, készíts egy fotót és őrizd meg a dobozt, a csomagolást és annak teljes tartalmát, valamint lépj velünk kapcsolatba a 0680015319-es telefonszámon.

Visszaküldhetek, vagy becserélhetek olyan terméket, amelyet a M·A·C Cosmetics üzletében vagy más üzletben vásároltam?
M·A·C Cosmetics Online szolgáltatás segítségével kizárólag az oldalon keresztül vásárolt termékeket tudjuk visszavenni. A M·A·C üzletekben vagy M·A·C pultoknál vásárolt termékeket a vásárlás helyszínére szükséges visszavinni.

Sérült termékek
Amikor megkapod a rendelésed, kérünk, alaposan vizsgáld meg a csomagot, hogy az nem szenvedett-e sérülést szállítás közben. A szállításhoz használt kartondoboz a szállítás során meggyűrődhet, azonban ez nem szabad, hogy rongálja a benne lévő termékeket. Amennyiben a csomagon belül az általad rendelt termékek megsérültek, kérjük, őrizd meg a csomagolást, a dobozt és a termékeket, és minél előbb lépj velünk kapcsolatba a 0680015319-es telefonszámon.