SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓ

NORMÁL SZÁLLÍTÁS: terméktől függően - 1-2 munkanapon belül postázzuk. A termék készletétől függően 2-4 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt termékeket. A postafiók címre rendelt termékek jellemzően 6-14 munkanapon belül érkeznek meg.

KÉTNAPOS SZÁLLÍTÁS: A kétnapos szállítással rendelt termékek a csomagfeladást követően 2 munkanapon belül megérkeznek a címzetthez, amennyiben a rendelés 15:00-ig beérkezik rendszerünkbe. Ilyen kiszállítás esetén szükség lehet a címzett aláírására kézbesítéskor.

SZÁLLÍTÁSI ÉS KEZELÉSI KÖLTSÉGEK

 

NORMÁL

KÉTNAPOS

0 Ft - 9 790 Ft 1 690 Ft 2 990 Ft
9 790 Ft - 13 790 Ft 1 290 Ft 2 990 Ft
13 790 Ft FELETT INGYENES 2 990 Ft
RENDELÉS FELDOLGOZÁSÁNAK IDEJE 1–2 munkanap Aznap*
ÉRKEZÉS VÁRHATÓ IDEJE 2–4 munkanap 1–2 munkanap

Szállítási korlátozások

A M·A·C Cosmetics Online által forgalmazott termékeket Magyarország egész területén házhoz szállítjuk, azonban más országokba nem áll módunkban rendelést kiszállítani. További információ a Nemzetközi oldalaink menüpont alatt található.

Továbbküldésre vonatkozó rendelkezések

A M·A·C Cosmetics Online nem vállal felelősséget a megrendelt termékekben keletkező károsodásért, hibáért, anyagbeli eltérésekért, vagy a csomag elvesztéséért, ha azt egy harmadik fél veszi át. Ez annyit tesz, hogy a M·A·C Cosmetics Online nem kötelezhető pénzvisszatérítésre vagy cserére, ha a szállítás harmadik félen keresztül történik. Ha ilyen kiszállítási módszert szeretnél választani, javasoljuk, hogy kérd meg a harmadik félt, hogy ne vegye át a sérülten érkező csomagot. Ha a csomag elvész, vagy megsérül a harmadik fél átvétele után, a felelősséget teljes mértékben a harmadik fél viseli.

VISSZAKÜLDÉS

A M·A·C Cosmetics Online garantálja, hogy elégedett leszel szolgáltatásunkkal. Ha bármilyen okból kifolyólag nem vagy maradéktalanul elégedett a megvásárolt termékekkel, abben az esetben juttasd vissza hozzánk 14 napon belül és visszatérítjük a vásárlás árát és ha követed a lenti lépéseket a visszaküldés költségét is mi álljuk.

Ha szeretnéd visszaküldeni vagy kicserélni (nem a rendelésedben szereplő terméket kaptad) a M·A·C Cosmetics Online oldalán keresztül vásárolt termékeket, és igénybe venni az ingyenes kiszállítást a cseretermék(ek) esetében, kérjük kövesse az alábbi négy egyszerű lépést.

1. Hívj minket! 06 40 98 98 98

Keresd meg a csomagban található visszküldéshez szükséges címkét és ragaszd fel az eredeti dobozra, majd küldd vissza a termékeket. Online ügyfélszolgálatunk e-mailben elküldi a termék visszaküldéséhez szükséges címkét és válaszol bármilyen ezzel kapcsolatos kérdésedre.

2. Csomagold be az eredeti dobozba!

Töltsd ki a visszaküldéshez szükséges csomagban található kérdőívet, amelyet a rendeléséhez kapott szállító levél hátoldalán találsz. Kérjük mindenképpen ezzel együtt küldd vissza a csomagot és jelöld ha azt ajándékba kaptad. Zárd le a dobozt!

3. Ragaszd a címkét az eredeti dobozra!

Keresd meg vagy nyomtasd ki a címkét e-mailjeid közül és ragaszd fel a dobozra miután körültekintően becsomagoltad a termékeket.

4. Küldd Vissza!

A csomag visszaküldésével kapcsolatos bővebb információért hívd a helyi tarifával hívható 06 40 98 98 98-as telefonszámot vagy regisztrálj a https://wwwapps.ups.com/pickup/schedule?loc=hu_HU weboldalon és kérj UPS csomagfelvételt. Amennyiben a csomagot nem a megfelelő címkével vagy nem az eredeti csomagolásban adod fel, sajnos nem tudunk utólagosan kárpótolni költségeidért.

PÉNZVISSZATÉRÍTÉSSEL/TERMÉKCSERÉVEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Mennyi idő múlva írják jóvá a visszaküldött termékek árát?A visszaküldött csomagokat az átvételt követően 7-15 munkanapon belül dolgozzuk fel. Az összeg jóváírására vagy visszautalása (utánvétel esetén) emiatt változó időn belül kerül sor, mivel az függ a fizetéshez használt kártyát kibocsátó banktól is. Kérjük, a részletekért érdeklődj bankodnál.
Amikor becserélek egy terméket, két tranzakció jelenik meg a hitelkártyámon. Mi erre a magyarázat?
Ha vásárlóink cserét kérnek, ez két lépésben valósul meg
1) A visszaszolgáltatott termék(ek) árát jóváírjuk a kártyádon.
2) A csere során igényelt új termék(ek) rendelését feldolgozzuk.
A számládon két tranzakció jelenik meg: a visszaszolgáltatott termék(ek) árát jóváírjuk, a cserébe kért termék(ek) árát pedig levonjuk. Bár rendszerünk mindkét tranzakciót egy időben dolgozza fel, kérjük ne feledd, hogy a bankkártyádat kiállító pénzintézetnél akár 10 napot is igénybe vehet, mire a jóváírás megjelenik a számládon.

Véletlenül rossz terméket rendeltem/kaptam a postán. Visszaküldhetem?
Ha online rendelésedben nem azt találold, amire számítottál, hívj bennünket a +36 1 677 7327 telefonszámon.

Sérült terméket kaptam. Mi a teendőm?
Ha sérült terméket kaptál, kérjük őrizd meg a dobozt, a csomagolást és annak teljes tartalmát valamint lépj velünk kapcsolatba a +36 1 677 7327 telefonszámon.

Ajándékba kapott terméket szeretnék visszaküldeni, de nem szeretném, ha az ajándékozó tudna erről. Tudnak segíteni?
Ha ajándékba kapott terméket szeretnél visszaküldeni, vagy becserélni, jelöld be a csomagban mellékelt dokumentum hátulján látható rovatban. Kérjük add meg telefonszámodat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot amint megkapjuk a visszaküldött terméket és biztosítani tudjuk a megfelelő csereterméket.

Visszaküldhetek, vagy becserélhetek olyan terméket, amelyet a M·A·C Cosmetics üzletében vagy más üzletben vásároltam?
M·A·C Cosmetics Online szolgáltatás segítségével kizárólag az oldalon keresztül vásárolt termékeket tudjuk visszavenni vagy cserélni. A M·A·C üzletekben vagy M·A·C pultoknál vásárolt termékeket a vásárlás helyszínére szükséges visszavinni. Amennyiben ez nem lehetséges, kérjük hívd a vásárlói kommunikációval foglalkozó csapatunkat a +36 1 677 7327 telefonszámon.

Sérült termékek
Amikor megkapod a rendelésed, kérjük alaposan vizsgáld meg a csomagot, hogy az nem szenvedett-e sérülést szállítás közben. A szállításhoz használt kartondoboz a szállítás során meggyűrődhet, azonban ez nem szabad, hogy rongálja a benne lévő termékeket. Amennyiben a csomagon belül az általad rendelt termékek megsérültek, kérjük, őrizd meg a csomagolást, a dobozt és a termékeket, és minél előbb lépj velünk kapcsolatba a +36 1 677 7327 telefonszámon.