TUDATOS SZÉPSÉG,
TISZTA ELŐNYÖK
A M·A·C elkötelezett abban, hogy a bőr számára jótékony hatással bíró, biztonságos termékek hozzon létre.

Kiváló teljesítményű, bőrbarát termékeket fejlesztettünk ki, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy aVIVA GLAM programon keresztül jótékony hatást gyakoroljon globális közösségünk számára. A bolygó javára tett ígéretünk folytatása érdekében folyamatosan javítjuk csomagolásaink fenntarthatóságát, és olyan programokat vezettünk be, mint a Back To MAC.

A maccosmetics.hu webhelyen termékoldalaink tartalmazzák az összetevők és a termékek előnyeinek felsorolását, melyek segítenek neked tudatosan és lelkiismeretesen választani.

KOMPROMISSZUM MENTES
TERMÉKEK

Nem kötünk kompromisszumokat. Nem vita tárgya számunkra a termékeink által nyújtott szigorú kivitelezés és hatékonyság. Ennek oka, hogy rajongunk a különleges minőségű, Artistok által tesztelt és jóváhagyott termékek elkészítéséért. Azonban ami a formuláinkat illeti - amelyeket szigorú felülvizsgálatnak vetünk alá - mindig a vevőink biztonságát helyezzük előtérbe.

Bízunk termékeink biztonságában, integritásában és hatékonyságában, amelyek megfelelnek az EU Kozmetikai Szabályzatának minden szabványának, más kormányzati, szabályozó és tudományos testületek által előírt követelményeknek, valamint saját magas minőségbiztosítási szabványainknak.

Miközben folyamatosan frissítjük és fejlesztjük formuláinkat, hogy megfeleljünk a te igényeidnek és tovább növeljük az egyre növekvő elvárásainkat magunk irányába, elkötelezettek vagyunk, hogy megosszuk veled termékeink összetételét. Vess egy pillantást a termékoldalakra az összetevőkkel kapcsolatos további információkért, vagy bátran fordulj ügyfélszolgálati csapatunkhoz.



M·A·C TERMÉKEI
NEM TARTALMAZNAK:

FTALÁN
PARABÉN (KIVÉVE M·A·C PRO CHROMACAKE)
FORMALDEHID
SLS
HIDROKINON
TRICLOSÁN
D&C SÁRGA NO 11
ETHANOL
PABA
Tekintsd meg a termékoldalakat, és olvasd el a különböző formulák előnyeinek listáját.
A MEGFELELŐ ÖSSZETEVŐK KIVÁLASZTÁSA A KIEMELKEDŐ EREDMÉNY ÉRDEKÉBEN Formuláinkban népszerű és megbízható összetevőket használunk, és a tudományra támaszkodva speciális összetevői komplexeket tervezünk és fejlesztünk, melyek segítenek neked elérni a kiváló minőségű M·A·C megjelenést.

A leggyengédebb összetevőket szerezzük be, és minden egyes összetevőt értékelünk gyártás előtt, hogy megfeleljenek a magas tisztasági követelményeinknek.
A M·A·C TERMÉKEKBEN MEGTALÁLHATÓ
FŐ ÖSSZETEVŐK:
TÁPLÁLjojobaolaj
Shea vaj
Argánolaj
Mangóvaj
Avokádóolaj
Lime olaj
HIDRATÁLHialuronsav
Glicerin
NYUGTATVörös alga kivonat
Koffein
FRISSÍTUborka
Kamilla
Zöld tea levél kivonat
ÉLÉNKÍTC-vitamin
MÉREGTELENÍTSzénpor
VILÁGOSÍTGrapefruitolaj
EXFOLIÁLSzacharóz
Szalicilsav
VÉDE-vitamin
ÖSSZETEVŐ
KOMPLEXÜNK:


BŐR

Moisture-Fusion Complex
- a nátrium-hialuronát erőteljes keveréke, amely elősegíti a nedvesség szabályozását és kényelmesebb érzést nyújt a bőrnek, valamint a cukornádból származó poliglutaminsavak (PGA), amelyek természetes polimerként működnek, fenntartják a bőr hidratáltságát.

Multi-Mineral Complex – egy ásványi anyag-komplex, melyet ásványi anyagokban gazdag élesztő kivonattá biológiailag fermentáltak, és amely biológiailag elérhető kolloid ásványokat biztosít a bőr táplálásához.



SZEMEK

Thermal-Sensitive Technology
- az Extended Play szempillaspiráljainkban használt, különböző olvadáspontú polimerek keveréke 16 órás hordhatóságot biztosít, valamint lehetővé teszi, hogy a készítmény ne kenődjön el és meleg vízzel eltávolítható legyen.

Pigment Expression Technology - olyan technológia, amely szuper sima pigment felvitelt tesz lehetővé a bőrön.

Soft-Focus Filter Technology - olyan technológia, amely rendkívül keverhető, egyenletes és könnyed hatást eredményez.

Metallic Melt Technology – lágyító észterek segítenek a sima textúrában, amely fokozza a szín élességét és egyenletességét.

TriFibre Blend Technology – hosszú, rövid és szív alakú szálak különleges egyvelege, melyek keverednek a dúsabb szemöldök létrehozása érdekében.



AJKAK

Sweet Sting Complex
– biszergető érzést keltő komplexum, gyömbér, paprika és mentol kristályokkal, édes, enyhén csípős és hűsítő hatással.

Moisture Glow Matrix – a jojoba magolaj, a shea vaj és a mangóvaj ajaktápláló keveréke, amely hidratálva tartja az ajkakat, tartósítja a színét és kellemes ragyogást kölcsönöz

Tekintsd meg a termékoldalakat, és olvasd el a különböző formulák előnyeinek listáját.