M·A·C PRO

M·A·C PRO TAGSÁGI PROGRAM

A MAC Pro tagság egy olyan program, amely sminkes szakemberek (sminkesek, szépségápolók, kozmetikusok, fodrászok, stylistok, körömtechnikusok, jelmeztervezők, modellek, műsorvezetők/előadók és fotósok) számára áll rendelkezésre. A MAC Pro tagság lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy a MAC segítségével többet kapjanak, mint egyszerűen csak a termékigényük kielégítését.A program exkluzív ajánlatokat kínál, beleértve a legmagasabb szintű művészi szolgáltatásokat, egyedülálló oktatási élményeket és a professzionális sminkek legátfogóbb választékát.

A program a sminkes szakemberek számára közvetlen kapcsolatot biztosít a MAC világával, valamint a következő exkluzív tagsági előnyöket kínálja:

ARTISTOK


MAKEUP ARTISTOK

35% KEDVEZMÉNY

•35% kedvezmény a MAC termékekre az üzletekben
•Meghívások kizárólag profiknak szóló eseményekre és mesterkurzusokra
•Kizárólag profiknak szóló kommunikáció
•Korai hozzáférés a kiemelt kollekciókhoz


INSIDEREK


MINŐSÍTETT SZAKEMBEREK*

25% KEDVEZMÉNY

•25% kedvezmény az üzletekben kapható MAC termékekből
•Kizárólag profiknak szóló eseményekre és mesterkurzusokra szóló meghívások
•Kizárólag profiknak szóló kommunikáció
•Korai hozzáférés a kiemelt kollekciókhoz
TAGSÁGI ELŐNYÖK

TERMÉKAKCIÓK

Mutasd fel tagsági kártyádat a MAC üzletekben és a világon számos kijelölt partnerüzletben, hogy kedvezményben részesülj a MAC termékek árából, beleértve a Pro termékeket is.Akár egy fotózásra készülsz, akár a színpadra, a MAC Pro segít, hogy a készletedben minden alkalomhoz megtaláld a szükséges árnyalatokat, formulákat és eszközöket.

 

ESEMÉNYEK KIZÁRÓLAG PRO TAGJAINKNAK

Mesterkurzusok: A MAC kultúra filozófiájának szerves részét képezik az inspiráló mesterkurzusok, melyek elősegítik a művészközösség bővülését, a készségek finomítását és továbbfejlesztését.Ismerkedj meg személyesen az iparág elismert szakembereivel! Tekints meg számos sminkbemutatót, hogy beleláss a sminkek alkalmazásának folyamatába és a technikai elméletekbe.
*Hairstylistok, kozmetikusok, divat stylistok, modellek, előadók, manikűrösök (ügynökség által képviselt), ügynökség, fotósok