VISSZAKÜLDÉS

A visszaküldés abban az esetben díjmentes, ha ez a Magyar Posta Zrt. szolgáltatón keresztül történik. A vásárló köteles az eredeti csomagolásban, az eredeti címkével ellátott dobozban visszaküldeni a nem kívánt termékeket. A visszaküldés lehetséges folyamatai:

1. Postahelyen keresztüli visszaküldés

a, Az eredeti csomagolásba visszacsomagolt termékeket vidd be egy Postára, és ott már csak annyit kell mondanod, hogy szeretnéd a csomagot visszaküldeni. Ezután kiállítanak egy visszaküldéshez szükséges címkét (az az címiratot), aminek a másolatát átadják neked. A címke másolatát (címiratot) a termékek értékének visszautalásáig kérjünk őrizd meg! A csomag eltűnése esetén ezzel tudod igazolni, hogy a csomagod feladásra került.

b, Az alábbi linken keresztül töltsd ki előre a visszaküldéshez szükséges címkét (címiratot) itt (Feladás helye: Postahely). A visszaküldéshez szükséges címkét (címiratot) lehetőséged van otthon kinyomtatni, vagy a postán azonosítószám megadásával kinyomtattatni, amely segít a folyamat meggyorsításában. Ezután vidd be egy Postára és ott már csak annyit kell mondanod, hogy szeretnéd a csomagot visszaküldeni.

2. Posta csomagautomatán keresztüli visszaküldés

A kihelyezett csomagautomaták címlistáját megtalálod itt és itt.

a, Töltsd ki előre a visszaküldéshez szükséges címkét (címiratot) itt (Feladás helye: Csomagautomata), amiről azonnal emailt fogsz kapni. Ezután a csomagautomatánál válaszd ki a „csomagot adok fel” opciót és írd be az e-mailben kapott azonosítószámot, vagy olvasd be a QR-kódot. Ennek megfelelően az automata kinyomtatja számodra a visszaküldéshez szükséges címkét (címiratot), melyet rá kell ragasztani a csomagra. A visszaküldéshez szükséges címkén (címiraton) található vonalkódot beolvasva az automata megmutatja a korábban megadott csomag méreteinek megfelelő nagyságú üres fiókokat, melyek közül kiválaszthatod, hogy melyikbe szeretnéd a csomagodat elhelyezni. Miután beraktad a csomagodat a fiókba, figyelj arra, hogy megfelelően zárd be a fiók ajtaját.

PÉNZVISSZATÉRÍTÉSSEL/TERMÉKCSERÉVEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Mennyi idő múlva írják jóvá a visszaküldött termékek árát? A visszaküldött csomagokat az átvételt követően 7-15 munkanapon belül dolgozzuk fel. Az összeg jóváírására vagy visszautalása (utánvétel esetén) emiatt változó időn belül kerül sor, mivel az függ a fizetéshez használt kártyát kibocsátó banktól is. Kérjük, a részletekért érdeklődj bankodnál.

Véletlenül rossz terméket rendeltem/kaptam a postán. Visszaküldhetem?
Ha online rendelésedben nem azt találod, amire számítottál, hívj bennünket a +3614088485-es telefonszámon.

Sérült terméket kaptam. Mi a teendőm?
Ha sérült terméket kaptál, kérünk. őrizd meg a dobozt, a csomagolást és annak teljes tartalmát valamint lépj velünk kapcsolatba a +3614088485-es telefonszámon.

Ajándékba kapott terméket szeretnék visszaküldeni, de nem szeretném, ha az ajándékozó tudna erről. Tudnak segíteni?
Ha ajándékba kapott terméket szeretnél visszaküldeni, jelöld be a csomagban mellékelt dokumentum hátulján látható rovatban. Kérünk, add meg telefonszámodat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot amint megkapjuk a visszaküldött terméket.

Visszaküldhetek, vagy becserélhetek olyan terméket, amelyet a M·A·C Cosmetics üzletében vagy más üzletben vásároltam?
M·A·C Cosmetics Online szolgáltatás segítségével kizárólag az oldalon keresztül vásárolt termékeket tudjuk visszavenni. A M·A·C üzletekben vagy M·A·C pultoknál vásárolt termékeket a vásárlás helyszínére szükséges visszavinni. Amennyiben ez nem lehetséges, kérünk hívd a vásárlói kommunikációval foglalkozó csapatunkat a +3614088485-es telefonszámon.

Sérült termékek
Amikor megkapod a rendelésed, kérünk, alaposan vizsgáld meg a csomagot, hogy az nem szenvedett-e sérülést szállítás közben. A szállításhoz használt kartondoboz a szállítás során meggyűrődhet, azonban ez nem szabad, hogy rongálja a benne lévő termékeket. Amennyiben a csomagon belül az általad rendelt termékek megsérültek, kérjük, őrizd meg a csomagolást, a dobozt és a termékeket, és minél előbb lépj velünk kapcsolatba a +3614088485-es telefonszámon.