ONLINE RENDELÉS

TERMÉK ELÉRHETŐSÉGE

Termék elérhetősége / Átmenetileg nem elérhető
Ha az ön által választott termék rendelése időpontjában nem elérhető, emailben értesíteni fogjuk, hogy mikorra várható a választott termék kiszállítása. Az ilyen termékeket azonnal postázzuk, amint elérhetővé válnak. Ne feledje: a tényleges kiszállítási dátum az ön által választott kiszállítási mód függvényében változhat.


KUPONKÓDOK

Kuponkód beváltásához kérjük üsse be a kuponkódot a számlázási oldalon, a "Kuponkód" nevű mezőbe!

Ha a rendszer elfogadta a kuponkódot, ez megjelenik majd a Rendelés ellenőrzése oldalon.

Fontos: Rendelésenként egy (1) kuponkód váltható be. A promóciós ajánlatok és árengedmények nem használhatóak M·A·C Ajándékutalvány és eGift vásárlása esetén - kivéve, ha ezt külön jelezzük.

A M·A·C ajándékutalványokkal fizetett termékekre vonatkozik a forgalmi adó megfizetésének kötelezettsége. A M·A·C ajándékutalványok vásárlásakor forgalmi adót nem számolunk fel.


FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

Fizetéshez az alábbi hitelkártyákat fogadjuk el*
American Express
Discover
MasterCard
Visa
PayPal

**Ajándékutalvány nem váltható be  M·A·C Pro termékek vásárlása esetén.

Sajnos az alábbi fizetőeszközöket nem áll módunkban elfogadni
Fizetés átvételkor
Előzetes részletfizetés
Személyi csekk
Átutalás

Fizetés engedélyezése
Minden vásárlás során banki azonosításra van szükség a rendelés feldolgozása előtt. A termékeket kizárólag a vásárlás jóváhagyása után csomagoljuk és szállítjuk.

Fizetési zárolás
Ha hitelkártyával vagy bankkártyával vásárol, számláján két tranzakció jelenik meg

• A jóváhagyás során a kártyáját kiállító bank zárolja számláján a vásárlás összegét, ez biztosítja a fedezetet a fizetéshez.
• Ezután a bank levonja a számlájáról az összeget. A levont összeg értéke eltérhet a zárolás összegétől, amennyiben az összes megrendelt terméket nem tudjuk egy időben kiszállítani.
• Ha lemondja rendelését, a kártyáját kiállító bank feloldja a zárolást számlájáról. A zárolás feloldásának részleteivel kapcsolatban kérjük lépjen kapcsolatba a kártyáját kiállító bank ügyfélszolgálatával. Mivel a folyamat bankonként eltérő lehet, sajnos nem áll módunkban támogatást nyújtani a zárolás feloldásához..

RENDELÉSÉVEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

M·A·C fiókjába belépve ellenőrizheti legutóbbi rendeléseinek állapotát a Rendelés követése oldalon. Ez a leggyorsabb és legegyszerűbb módja, hogy információt kapjon a M·A·C Cosmetics Online-on rendelt termékeiről.

Az Egyesült Államok területén belüli kiszállítások esetén, ha a Rendelés állapota oldalra kattint, be kell jelentkeznie email-címével és jelszavával. A rendelési összesítőn láthatja legutóbbi és korábbi rendelései részleteit. Miután rendelését postára adtuk, itt láthatja majd a követési azonosító számot is. Ha a szállító cég weboldalán szeretné látni rendelése állapotát, kattintson az azonosítóra. Figyelem: bizonyos szállítócégek csak a szállítás megkezdése után 24 órával adnak információt a csomagok helyzetéről.
 

BIZTONSÁG

A M·A·C Online-nál tisztában vagyunk vele, hogy adatai biztonsága fontos önnek. Amikor a M·A·C Cosmetics Online-on vásárol, adatait Secure Socket Layer (SSL) titkosítási technológiával kódoljuk. Ez a jelenleg elérhető legkorszerűbb online fogyasztó-biztonsági technológia. Biztos lehet benne, hogy rendelését biztonságosan leadta. A kormányzat által jóváhagyott kódolószoftvert alkalmazunk. Ha többet szeretne megtudni az SSL titkosítószoftverről keresse fel az alábbi oldalt:

http://compnetworking.about.com/cs/securityssl/g/bldef_ssl.htm?terms=ssl

Annak érdekében, hogy titkosíthassuk adatait, böngészőjének támogatnia kell az SSL-protokollt. A szoftver megtalálható az alábbi böngészőkben:

Internet Explorer 6.0 agy újabb
Mozilla Firefox 3.0 vagy újabb
Safari 2.0.4 vagy újabb