Cynthia Rivas

Egyesült Államok
2000-ban csatlakozott a MAC-hez

  • Cream Colour Base

    Krém formula, Építhető fedés, Széleskörű felhasználás

    11400 Ft

    Árnyalat: Improper Copper

Ismerd meg sminkmesterünket

A senior sminkmester, Cynthia Rivas mestere a mexikói hagyományok és a modern sminkpraktikák ötvözésének. Stílusa merész, szexi, letisztult; a Nyugati-parton leélt évek, valamint az ott szerzett tapasztalatok széles skálájából merít. "Első generációs latin-amerikai lány vagyok, mexikóiak a szüleim." – magyarázza. „Hollywoodban, Kaliforniában születtem és jelenleg Los Angeles belvárosában élek." Első sminkélményeiről is mesél nekünk, emellett az élethosszig tartó, cicaszemes szemkihúzás iránti rajongásáról is.

Hókuszpókusz

„Az első, sminkhez fűződő emlékem, amikor kisgyerekként Halloweenkor boszorkánynak öltöztem és az egész arcomat zöldre festettem, a számat pedig rubinvörösre. Mindent magam készítettem. Soha nem fogom elfelejteni, milyen zöld foltos volt a bőröm a következő napokban."

Lent, Mexikóban

"A kedvenc helyem a mexikói Playa del Carmen. Ha odautazom, mindig magammal viszem a Vegas Volt Lipsticket. Gyönyörű, világos korallszín, amit az ajkakra és az orcákra is lehet használni és ami csak még jobban érvényesül, ha szépen lebarnulunk. Betenném még a Pro Longwear Concealert is, ezt mindenhova magammal viszem. És persze a Zoom Waterfast Lash szempillaspirált is, ami nem kenődik el a tengervízben!"

Szemszerelem

"Egy jó bázis alapvető fontosságú, de számomra a leghangsúlyosabb terület a szem. Nekem a hétköznapi smink a Studio Moisture Cream felkenésével kezdődik, majd következik az alapozás és a korrektor, vagyis a Studio Moisture Tint SPF 15 és a Studio Finish SPF 35 Concealer - utóbbi akkor, ha el akarom kendőzni az apróbb bőrhibákat. Esti alkalmakra Ruby Woo Lipstick-et is használok, de jöhet a cicásítás is, Blacktrack Fluidline-nal, végül egy pár 36 Lash. Az első M • A • C termék, amibe beleszerettem, egy Boot Black Eye Liner volt. Mindig is megőrültem a macskás szemekért, mert úgy érzem, azonnal szexivé varázsol.”

Artist Faves: Cynthia R