Fabiana Gomes

Brazília
2002-ben csatlakozott a MAC-hez

 • Pigment

  Többoldalú Felhasználás, Intenzív Színvilág, Könnyen eldolgozható

  11000 Ft

  Árnyalat: Tan

 • Mineralize Blush

  Kiégetett ásványok, Légiesen könnyű, Áttetsző fedés

  13500 Ft

  Árnyalat: New Romance

 • Cremesheen Lipstick

  Krémes, Közepesen építhető fedés, Enyhén fényes finish

  10100 Ft

  Árnyalat: Crème d'Nude

Ismerd meg sminkmesterünket

Fabiana Gomes sminkmester állandó mozgásban van. Saját stílusát az "egyszerű és városi" szavakkal írja körül, amelyet szülővárosa, a brazíliai Sao Paulo nyüzsgő életének köszönhet. "Nagyon kevés időm van, hogy a saját sminkemmel törődjek" - vallja be. "Általában taxik hátsó ülésén vagy a repülőn szoktam sminkelni." Amikor utazik, akkor a letisztult bőrre és vörös ajkakra szavaz és boldog, hogy reneszánszukat élik a klasszikus rúzsfoltok, akár az utcán, otthon vagy külföldön. Most megosztja velünk a szem kiemeléséhez szükséges mesterfogásokat, amelyekkel természetes ragyogásba burkolózhatsz és könnyedén átalakíthatod a nappali sminkedet estivé.

Ajakformálás

"Manapság minden, de minden az ajkakról szól. A brazil nők megvesznek az ajkakért. Lehet pink, korall és természetesen VÖRÖS. A bőrnek nagyon természetesnek kell lennie, a nők imádják azt hallani: "mennyire szép a bőröd!" Nem pedig azt, hogy "milyen alapozót használsz?" A bronzosító termékek klasszikusak, most pedig árnyékolásra és a járomcsont kihangsúlyozására használjuk. A Refined Golden egy csodás árnyalat, visszafogott ragyogással.

Városi sikk

"A saját sminkstílusom nagyon városi és nagyon egyszerű. Szeretem az arc egy-egy jellegzetességére felhívnia  figyelmet. Vörös ajkak nélkül pedig szinte meztelennek érzem magam - a Russian Red a király - és amikor a füstös szemekre szavazok, akkor Smoldert, Tarnisht vagy Teddy Eye Kohlt, na meg rengeteg Haute & Naughty Lash-t használok. Ha a nappali sminket alakítom estivé, akkor Fluidline in Blitz & Glitz-éert nyúlok, mert elképesztő színe van: fekete és arany-gyöngyház. Klasszikus és kifinomult. Ha pedig nagyon intenzív füstös szemeket akarok, akkor csakis a 242 Shader Brush jöhet szóba.

Felvétel indul!

"Egyszer egy párizsi fotózáson dolgoztam egy fantasztikus brazil színésznővel. Megváltoztattam a szemöldökét - nagyobb és magasabb lett. Ahhoz, hogy ezt a hatást elérjem, az Impeccable Brows-t kombináltam az Eye Brows in Spiked-al. Az alapötlet az volt, hogy divatos módon magasabbra pozicionáljam őket. A szemöldök mellé csodás vörös ajkakat varázsoltam Russian Red és Cremestick Liner in Red Enriched-el. Azt akartam, hogy úgy nézzen ki, mint egy modern királynő! Minden ruhája vörös volt: dráma, csillogás, szépség!

Artist Faves: Fabiana G