Romero Jennings

Egyesült Államok
1980-ban csatlakozott a MAC-hez

Ismerd meg sminkmesterünket

Romero Jennings sminkmester számára valóságos megvilágosodás volt, amikor Jamaikából New York-ba költözött. "A hó sokkal jobb volt, mint gondoltam." - emlékszik vissza. "Amikor először láttam havat, pizsamában rohantam ki az utcára." Romero lelkes hobbikertész, a természet és az élénk színek szeretete az általa termesztett hydrangeák és gerániumok környékén találkozik. Ez számára a szépség hajszolásának egy módja, ami mindenhol ott van körülöttünk. Munkája során szereti népszerűsíteni a kifejező és befogadó szépségápolási praktikákat. Számára minden azzal kezdődött, hogy édesanyját nézte, amint pirosítót és rúzst használ, közben a magazinjait lapozgatta. Azóta is azon van, hogy megmutassa az embereknek a bennük rejlő szépséget és azt, hogyan tudják kihangsúlyozni a legkülönlegesebb adottságaikat.

Arcok harca

"Imádom az arc minden egyes részét. Szeretem nézni, ahogy az izmok mozognak a bőr alatt, miközben valakivel beszélgetek. Szeretem értékelni az arcformákat és azon gondolkodni, hogyan lehetne még szebbé tenni és tökéletesíteni a vonásokat kiemeléssel és egy kis szobrászattal. Ehhez Hush Cream Color Base-t és Pink Opal and Tan Pigmentet használok, de az első M·A·C termék, amibe beleszerettem, az a szemfesték volt. Kifejezetten szeretem az olyan árnyalatokat, mint a Saddle és a Chrome Yellow. Nagyon hiszek a színekben, valószínűleg azért, mert egy napfényes, színes országban születtem."

A hírnév kapujában

"Egy Henri Bendel bemutatón kezdtem a M·A·C-nek dolgozni, majdnem 20 évvel ezelőtt. Diana Ross gyakran bejött és mindig megdícsérte a hajamat. Egy nap megkérdezte, hogy hova járok fodrászhoz. Megmondtam neki, két héttel később pedig új frizurával jelent meg, majd elmesélte, hogy épp az én fodrászomtól jön!"

Fiúk/lányok

"A smink kiváló önbizalomnövelő akár nőknek, akár férfiaknak, de ez lehet szinte észrevehetetlen is a hétköznapok során. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Fast Response Eye Cream-et. Koffeint is tartalmaz, ez pedig élénkíti és felfrissíti a szemkörnyéket, amitől az fiatalosabbnak, feszesnek és hidratáltnak hat majd. Azt hiszem, hogy ez a csodálatos szemgél remekül működik fiúkon és lányokon egyaránt."

 

Artist Faves: Romero J