Rachel O'Donnell

Egyesült Királyság és Írország
2005-ben csatlakozott a MAC-hez

 • Satin Lipstick

  Krémes, Közepes, Építhető fedés, Áttetsző végeredmény

  10100 Ft

  Árnyalat: Amorous

 • Cream Colour Base

  Krém formula, Építhető fedés, Széleskörű felhasználás

  11400 Ft

  Árnyalat: Hush

 • Lip Pencil

  Krémes, Professzionális, Művészi

  10000 Ft

  Árnyalat: Cherry

 • Pigment

  Többoldalú Felhasználás, Intenzív Színvilág, Könnyen eldolgozható

  11600 Ft

  Árnyalat: Melon

Ismerd meg sminkmesterünket

Senior Artist Rachel O'Donnell

A szeles galwayi atlanti óceáni part volt Rachel O'Donnell gyermekkorának otthona Nyugat-Írországban. Az örökké esős időjárásban Rachel művész szülei nagy hatással voltak és a mai napig nagy hatással vannak a művészetére, mint M•A•C Senior Artist. Egy hadseregnyi modellnek készített sminket különböző divatbemutatókon és magazin fotózásokon a világ minden táján.

Most megosztja velünk mik inspirálták, a karrierje csúcspontjait és a kedvenc könyveit.

Gone with the Wind

"Galway-ből származom, Írország nyugati partjáról. Pezsgő, barátságos város tele titkokkal és a szépségét gyakran nem lehet látni az esőtől és a széltől. A kreatív oldalamat úgy fejlesztettem, hogy nem is igazán realizáltam, mivel édesanyám tanított kézműveskedésre, édesapám pedig kiválló művész volt. Egy kőhajításnyira nőttem fel az Atlanti-óceántól, ahol a táj folyamatosan változott, így a változást elkezdtem értékelni és igyekeztem meglátni a szépséget mindehol. A természet kifogyhatatlan inspirációs forrásom, hiszen folyamatosan megújítja magát az évszakokon, hangulatukon, tónusokon keresztül és rákényszerít mindenkit, hogy a dolgokat más megvilágításból lássa."

Pale and Interesting

"Nagyon szeretem a sápadt bőrömet és kiemelem definiált szemöldökkel és vörös ajkakkal. A Stud árnyalatú szemöldökceruza segítségével finom mozdulatokkal szálakat tudok rajzolni, amikor erősebben nyomom a ceruzát, akkor pedig még deffiniáltabb hatást érek el. Ruby Woo rúzs Cherry árnyalatú szájkontúr ceruzával évszaktól függetlenül tökéletes vörös ajkakat ad. Számomra alap darab a Pro Longwear korrektor a bőr tökéletesítésére és az In Extreme Dimension Lash szempillaspirál pedig a drámai pillákért."

Show Stopper

"A backstage-ben lenni semmi mással nem hasonlítható össze, tele van feszültséggel, izgalommal, kreativitással és együttműködéssel. A bemutató, amit soha nem fogok elfelejteni az 2011 szeptemberében a Giles Deacon show volt, ahol nagyon hálás voltam látni, ahogy a kifutón életre kelni az általam készített sminkeket. Általában a bőrre koncentrálok amikor rengeteg modellel dolgozom együtt. Egy jól átgondolt alap-applikáció segít kihangsúlyozni a sminket, de általában önmagában is elég. Mindig mondom a modelleknek, hogy gyors de odaadó legyen a bőrápolási rutinjuk és mindig legyen hidratált a bőrük. Ezt muszáj minden bőrtipusnál kiemelten kezelni még az olyan fakó bőrnél is mint az enyém."

Artist Faves: Rachel O