SCOTT CAMPBELL

A szerelembeesés és a veszély vállalásáról Scott Campbell tetováló művész és Steven Sebring fotós beszélget

"HA FÉLELEM ÉS HEZITÁLÁS NÉLKÜL TUDSZ SZERELEMBE ESNI, LEGYŐZHETETLENNÉ VÁLSZ"

A 19 éves Scott Campbell karrierje egy lepukkant San Fransisco-i kerékpárboltból indult, ma pedig már a divat és a celebvilág egyik legelismertebb tetóválóművésze, aki kézjegyét Marc Jacobs-on, Heath Ledger-en, Penelope Cruzon és saját feleségén Lake Bell-en is otthagyta. Williamsburg-i Saved Tattoo üzletében található meg általában, de folyamatos felkéréseket kap New York elit rétegéből és a világ minden táján nyílt már kiállítás a szobraiból és festményeiből.

Ezúttal egy baráti kollaborációt mutatunk be a híres filmkészítő és fotóművész Steven Sebring-től. Steven, aki híres a régre visszavezethető kreatív kapcsolatára a punk hős Patti Smith-el, most három három párral találkozik, akik egymás nevét akarják Steven által magukra tetováltatni...aki ezt a szakma imádata miatt természetesen örömmel elvállalta.

"Az emberek gyakran azt gondolják, hogy erőt sugároz a stoikusság és a rezerváltság. A valóság azonban az, hogy nincs annál nagyobb hatalom ha valaki nem fél szerelembe esni, és nem fél teljesen magát adni" mondta Scott

"Ha félelem és hezitálás nélkül tudsz szerelembe esni, legyőzhetetlenné válsz!"