Carol Mackie

Ausztrália
2001-ben csatlakozott a MAC-hez

Ismerd meg sminkmesterünket

CAROL MACKIE, SENIOR ARTIST

Carol Mackie Senior Artist Ausztráliában él és dolgozik. Angliában tanult irodalmat és grafikai tervezést, majd Ausztráliába visszatérve virágkötészetet tanult, és a sminkes karrierje kreatív vállalkozások hosszú útján jött létre. Ma már Ausztrália egyik legkeresettebb szakemberének presztízsét élvezi, de elég szerény ahhoz, hogy elismerje, még mindig rengeteget fejlődhet. A természetből, a kultúrából, a barátokból és az utazásokból merít ihletet, élvezi az újat, és büszke arra, hogy nyitott a különböző tapasztalatokra. Olvass tovább, hogy többet megtudj az eddigi inspiráló történetéből...

Friss, mint a százszorszép

"Miután visszatértem Angliából, úgy döntöttem, hogy virágkötészetet tanulok, és részmunkaidőben virágkötőként és a Jigsaw divatáru-kiskereskedésben dolgoztam, ahol értékes tapasztalatokat szereztem a vásárlókkal való kommunikációban. Végül a Clarins-nál lettem vezető, ami szép szimmetriát teremtett a mindennapjaimban: a virágok tónusaival és textúráival dolgoztam, miközben az üzletben egyedi palettákat készítettem. Ez segített abban, hogy finomítsam a szépségápolási ismereteimet, és végül egy nagy spa és kozmetikai szalont indítottam és vezettem."

Az élet odaát

"14 évvel ezelőtt kezdtem az M·A·C-nél, amikor még csak négy üzlet volt Ausztráliában. Már menedzserként dolgoztam, amikor Perth-ben megnyílt a legújabb M·A·C üzlethelyiség, így jelentkeztem az új üzlet vezetésére. Emlékszem, arra gondoltam, hogy mivel a vezetéknevem Mackie, a monogramom pedig Carol Ann Mackie, és az a M·A·C visszafelé írva, ennek így kellett történnie! Hamarosan előléptettek Nyugat- és Dél-Ausztrália trénerévé, mielőtt elvállaltam a jelenlegi Senior Artist pozíciómat."

Egyre kíváncsibb és kíváncsibb

"Munkám folyamatosan fejlődik a könyvekből, művészeti galériákból, a természetből és az internet határtalan tárházából merített inspiráció révén. Szeretek utazni, és úgy gondolom, hogy ez is ad valamit a munkámhoz. A legtöbb divathétre elutazom: Londonba, Milánóba, Párizsba és Sydneybe. Dolgoztam már a Styleaid-on, a téli olimpia záróünnepségén, valamint más eseményeken is, például a Chinese Dress és a Deck of Cards rendezvényeken. Amikor nem a bemutatókon dolgozom a színfalak mögött, szeretek Ausztráliában utazgatni, interjúztatni művészeket, és emellett mentorálom a M·A·C művészeit az üzletekben."

Artist Faves: Carol M