Cher Webb

Egyesült Királyság
2001-ban csatlakozott a MAC-hez

Ismerd meg sminkmesterünket

Cher Webb senior sminkmester úgy hozza a londoni grunge stílust, mint senki más. Büszke híve a szemceruzáknak - minden formában, szereti a kopott hatást és azt vallja, a smink néhány órával a felvitele után fest a legjobban. Referenciái széles skálán mozognak és elég eklektikusak, amit nagyrészt londoni tartózkodásának köszönhet, meg jó néhány európai utazásnak. Most arról mesél nekünk, milyen is - ahogy foglamaz - „a világ eme egyedülálló városában” dolgozni és persze ad néhány szuper tippet kedvenc M·A·C termékeivel kapcsolatban is.

Villodzó fények

"Az első M • A • C termék, amibe beleszerettem, a Strobe Cream volt. Az egész testemre használtam azon a nyáron, amikor dolgozni kezdtem a M • A • C-nél, és szó szerint megváltoztatta az életemet! Highlighterként azóta is használom, minden egyes nap. A másik nagy kedvencem a Blot Powder - ez egy olyan termék, amibe azonnal beleszeretnek az emberek. Nálam mindig mindegyik árnyalatából van legalább három. Hihetetlenül könnyű, áttetsző textúrája van és nagyon finom, matt hatást kelt a bőrön.”

Baleári boldogság

"Imádom Ibizát. Ez az egyik kedvenc helyem, gyönyörűszép strandokkal. Amikor nyaralok, akkor a laza smink híve vagyok. Emellett szeretem, ha a smink idővel kicsit megkopik, néhány óra elteltével jobban néz ki. Ha elutazom, biztosan magammal viszem a Coffee Eye Pencilt és Smolder Eye Kohlt, szeretem keverni őket. Az előbbit körbe az egész szemhéjon használom a füstös hatásért, a Smolder pedig mehet a vízvonalakra. A Relentlessly Red Lipstick rúzst egyszerűen nem tudom megunni, szeretem ahogy azonnal megváltoztatja a külsőmet. Persze a Studio Face and Body Foundationt és az Extended Black Gigablack Lash szempillaspirált sem hagyhatom ki és ott a Virgin Isle Cream Colour Base, amit a számra és az orcákra használok."

Grunge-ra fel!

"A Phone Number Eye Kohl szemceruza szerintem mindenki számára kötelező. A csillámos szürke alternatíva a fekete helyett. Húzhatunk vele klasszikus vékony vonalat vagy akár egy elmázolt, füstös, grunge hatású sminket is készíthetünk vele. Igazi sokoldalú kincs, ami bárkinek jól áll! Londonban most egyébként is minden az ajkakról és a szempillákról szól. A város annyira pulzálóan sokszínű, igaz kultúrkavalkád, ahol békésen megfér egymás mellett minden, ami széleskörben divatos vagy egyedi. Itt  az emberek bátrak: egyenesen a kifutókról vesznek át sminktrendeket, ami engem kifejezetten inspirál.”

Artist Faves: Cher W