Fatima Thomas

Egyesült Államok
1995-ben csatlakozott a MAC-hez

 • Pigment

  Többoldalú Felhasználás, Intenzív Színvilág, Könnyen eldolgozható

  11000 Ft

  Árnyalat: Tan

 • Pro Longwear Concealer

  15 órás hatás, Vízálló, Nem tapad meg más felületen

  13000 Ft

  Árnyalat: NC50

 • Satin Lipstick

  Krémes, Közepes, Építhető fedés, Áttetsző végeredmény

  10100 Ft

  Árnyalat: Cherish

Ismerd meg sminkmesterünket

Fatima Thomas sminkmester az USA déli részéről származik. Most Harlemben él és dolgozik, ahol sokszor találkozhat a barátaival, dögönyözheti két macskáját és house zenére táncolhat. Széles érdeklődési köre egyben a stílusáról is árulkodik. Saját szavai szerint "imádom az absztarkt művészetet, az érzelmes zenét és a táncot." Szeret korán kelni, fáradhatatlanul képes már hajnalban is az ötletein dolgozni. Thomas számára a hetvenes években kezdődött a sminkhez fűződő szerelem, amikor anyukája gardróbjából elcsent ezt-azt...

Próbababa

"A legkorábbi sminkes emlékem, hogy besurranok anyám gardróbjába, játszom a sminkjeivel és felpróbálom a parókáit. Mindig azzal próbálkoztam, hogy úgy nézzek ki mint Lena Horne vagy Diahann Carroll. Ez a hetvenes években volt, amikor minden nőnek voltak parókái. Ezután egyre jobban érdeklődtem a smink iránt, a karrieremet is a pult mögött állva kezdtem. Azóta sokat változtak a dolgok. Pár éve egy M·A·C sminkmesterekből álló csapat vett részt a bécsi Life Ball-on. Itt nyílt lehetőségem együtt dolgozni Whoopi Goldberggel, aki az egyik kedvenc színésznőm."

Mindent a ragyogásról

"Szerencsésnek érzem magam, mert a bőrömnek jók az adottságai, ezért a Lustre Drops in Sun Rush-t használom, hogy mélységet és ragyogást adjak vonásaimnak. Nagy rajongója vagyok a Lightful Moisture Creme-nek és a Studio Moisture Tint SPF 15-nek. Ha valakinek problémás a bőre, annak a Prep + Prime Moisture Infusiont ajánlom. A nedvesség jelenti a különbséget a fakó és az egészségesen élénk bőr között. Használják együtt a Prep + Prime Skin Smootherrel, amely azonnal javít a bőr megjelenésén és látszólag hibátlanná teszi.

Harlemi éjszakák

"A kedvenc esti elfoglaltságom, hogy valahol Harlemben lógok. Elmegyünk vacsorázni a barátaimmal, megnézek egy filmet a két macskámmal vagy house zenére táncolok. Ha bulizni indulok, szeretem a Feline Kohl Powder Eye Pencilt használni. Ez a legfeketébb fekete, amitől a szemem nagyon szexi és kihívó lesz."

Artist Faves: Fatima T