Gregory Arlt

Egyesült Államok
1989-ben csatlakozott a MAC-hez

Ismerd meg sminkmesterünket

Gregory Arlt sminkmester karrierje a nyolcvanas évek Los Angelesének utcáin kezdődött, ahol megbabonázták a punkok, a new wave rajongók, és a Melrose Avenue gótjai. Manapság már csendesebb életet él. "Vége a klubok időszakának" - magyarázza. "Ezért manapság új éttermeket fedezek fel vagy jól bevált helyekre látogatok egy tökéletes este reményében." Amikor otthon tervez, rajzol és kísérletezik, általában egy pohár kaliforniai Chardonnay mellett teszi. Csillogó karrierje során többször vezetett sminkes csapatokat párizsi, milánói és New York-i divatbemutatókon, de számos nagynevű hírességgel is dolgozott már együtt. Minden a képzelet erején múlik, amelyről Arlt azt vallja, bárkit, bárhová képes eljuttatni.

Bulibáró

"A nyolcvanas években persze volt hamis személyim és a legforróbb klubokba surrantam be úgy, hogy több smink volt rajtam, mint a nőkön. Imádtam nézni a két nővéremet és az anyámat, ahogy sminkelnek. Emlékszem, amikor 11 éves koromban apám megmutatta a Scavullo Women című könyvet, teljesen lenyűgöztek a modellek fotói. A nyolcvanas évek gyerekeként persze megszállottan rajongtam Boy George-ért, Nina Hagenért, 1989 óta pedig a Russian Red Lipstickért.

A titok nyitja: önbizalom

"Ha valakinek bókolok és ő összeráncolja a homlokát, majd megkérdezi, hogy "tényleg?", mindig azt mondom, hogy viselje a bókot büszkén. Hiszen ezekért könyörögni fogunk 90 éves korunkban! A ragyogó és hibátlan bőr az, amit a legjobban szeretek, ha valakin megvan, hiszen ez maga a festővászon. Minden, a szemek, ajkak és az arc maga is szebb lesz, ha a bőr tökéletesen néz ki. Szeretem kiemelni a jellegzetességeket és az arc kontúrjait. Nem tudnék a Fix+ és a Machmaster Foundation SPF 15 nélkül élni (szükségem van az UV-sugarak elleni védelemre), de a szemem alá kell a Pro Longwear Concealer és a Lightful Foaming Cleanser is."

Időutazás a múltba

"Karrierem egyik legemlékezetesebb mérföldköve az volt, amikor Cherrel dolgozhattam. Emlékszem, hogy kérleltem a szüleimet gyerekkoromban, hogy megnézhessem a koncertjét, aztán néhány évvel később már a Las Vegas-i Caesar's Palace hotelben készítettem a búcsúkoncertjén viselt sminkjét. De szeretem az egész karrieremet. Egy ügyfelem arca csúnyán megsérült egy autóbalesetben, ám amikor kisminkeltem és belenézett a tükörbe, azt mondta, még sosem érezte magát ilyen gyönyörűnek. Ez nagyon jól esett. "

Artist Faves: Gregory A