Jane McKay

Kanada
1978-ban csatlakozott a MAC-hez

Ismerd meg sminkmesterünket

JANE MCKAY

Jane McKay M·A·C Senior Artist imád a szabadban lenni, ami nem csoda, hiszem a Sziklás-hegység szomszédságában nőtt fel. "Menj el nyaralni! Sportolj, mártsd bele a kezed a természet talajába, hogy visszaállítsd belső harmóniád" Bár természetbolond, Janet ez nem akdályozza meg, hogy nagy dráma rajongó legyen. Imádja a színház világát beleértve Tamara de Lempickat, David Bowiet, Lady Gagat és sminkjein ezt a hangulatot próbálja életre kelteni. A hihetetlen elhivatottságának köszönhetően ma  már nem pincérkedésből él, hanem 80 millió ember előtt sminkel. Most erről mesél.

Early Learner

"Általános iskola harmadik osztályában rajzversenyt nyertem. Mindig is jó érzékem volt a színekhez és vonalakhoz, nagyon vizuális vagyok. Anyukám mesélte, hogy már egész kiskoromban nagyon határozott véleményem volt, hogy mit szeretnék felvenni. A 80-as évek voltak az én felfedező éveim. Nagyon sok művész barátom volt és két nyarat is New Yorkban, illetve Milánóban töltöttem, hogy a portfóliómba tudjak fotókat készíteni, majd Torontóba költöztem."

Phantom of the Oprah

"Számos helyről tudok inspirációt meríteni a munkámhoz: építészet, asztronómia, a nap, a hold, tudomány, ételek, barátok, zene, filmek, színház, sportok, meditáció…Ha művészekkel és vicces barátokkal veszem magam körül, akkor az idők végezetéig elég inspirációm lesz. A férjem művészeti igazgató egy reklámcégnél, a fiunk imádja a művészeteket (és van is érzéke hozzá) és a családunkban is sok művész van. A M·A·C-nél is rengeteg inspiráló, kreatív emberrel ismerkedtem meg. Az egyik legkedvesebb sminkes emlékem amikor a M·A·C 21. századi Techno Rave Glam Tour-ján dolgoztam, illetve amikor az Oprah Show-ban voltam vendég az átváltoztatós epizódban, amit több mint 80 millióan láttak!"

Easy does it

"Véleményem szerint az emberekről általánosságban elmondható, hogy túl sok alapozót viselnek. Ha valamit ki szeretnél emelni használj  M·A·C VIVA GLAM termékeket, mert fantasztikus színeik vannak és rendkívül hasznos ügyet támogatnak. A legjobb tanács amit adhatok, hogy ne kételkedj önmagadban, tanulj meg kompromisszumokat kötni és szeresd amit csinálsz. Ha ezek szerint a szabályok szerint élsz, ragyogni fogsz. Őrizd meg az egészséged! Személy szerint imádok snowboardozni, kerékpározni, szörfözni, úszni és kertészkedni, néha egy kis jógával vagy pilatesszel. Ez a legjobb szépségtipp, amit adhatok."