John Stapleton

Egyesült Államok
1994-ben csatlakozott a MAC-hez

Ismerd meg sminkmesterünket

JOHN STAPLETON

"Alvilági és egy kicsit nehezen emészthető"- így jellemezte a szülővárosában, New York-ban zajló Divathetet John Stapleton. Ez tökéletsen ráillik a sminkelési stílusára is. Jelenleg Los Angelesben él és a stílusa valahol a két part között található meg. 'Azt hiszem, hogy a stílusom valahol félúton található' magyarázta. 'Komplikált, kicsit értékes és lassan oxidálódó. Szeretem a tiszta vonalakat és az X faktort ha sminkről van szó, de időként bedobok egy-egy légies vonást is." Gondolj egy komplikált szemtusra és pillákra egy egyszerű szájfénnyel." Most a legkedvesebb emlékeiről mesél nekünk és a termékekről amelyek nélkül nem tudna élni.

Coast to Coast

"Los Angeles egy vicces város, mert a nők imádnak sminktermékeket vásárolni de sosem hordják őket. Az utcán a bronzosított és szexi vagy a természetes és lágy stílus látható. Az ott élő emberek néha hordanak változatos színeket az ajkakon, de inkább este jellemző. New York-ban azonban nagyon hangsúlyosak a szemsminkek. A tökéletes glam sminkért használj Blacktrack Fluidline-t 210 Precise Eye Liner ecsettel. Tegyél fel több réteg Zoomfast Black lash szempillaspirált majd fogd meg a 210-es ecsetet és a szempillák tövétől a tusvonalat hosszabbítsd meg a segítségével. Ha lágyabb sminket szeretnél akkor Smolder Eye Kohl szemceruzát használj alul és felül is."

Red Alert

Az első M·A·C termék amibe beleszerettem, az a VIVA GLAM I.  rúzs volt és elősör RuPaul-on láttam. Véleményem szerint ez jelenleg is a legjobb téglavörös rúzs a piacon és az eladásából származó bevétel 100 %-át az AIDS betegek megesegítésére fordítják. Szrencsésnek mondhatom magam, hogy rengetek csodás emberrel dolgoztam együtt a M·A·C-nél eltöltött időben. Az egyik kedvencem a Kelly Osborne címlapfotózás volt. Akkor esett ki a Dancing with the Stars-ból és gyönyörű volt. HD Airbrush Formula-t, Blakctrack Fluidline-t, 7 Lash-t és jó pár rúzst használtunk a sminkjéhez. Kelly sugárzása nagyon emlékezetessé tette nekem azt a fotózást és büszke vagyok rá, hogy a részese lehettem."

Shell Shock

"Számomra a Shell árnyalatú cream Colour Base a legértékesebb és legsokoldalúbb termék a M·A·C  termékek közül. Tökéletes a szemre, arcra és az ajkakra. Használd Strobe Cream-mel együtt a vállakra felkenve. Az utolsó tippem pedig: ne értékeld alá az ecsetek fontosságát! Én 188 Small Duo Fibre Face Brusht használok a hidratáló, alapozó és a pirosító felvitelére, 252 Large Shader Brusht pedig a szemhéjpúder gyors applikációjára. A 224 Tapered Blending Brush kiválló satírozásra."