Louise Zizzo

Egyesült Államok
1994-ben csatlakozott a MAC-hez

 • Eye Kohl

  Selymes formula, gazdag szín, matt/gyöngyházfényű megjelenés

  9000 Ft

  Árnyalat: Smolder

 • Pigment

  Többoldalú Felhasználás, Intenzív Színvilág, Könnyen eldolgozható

  11600 Ft

  Árnyalat: Tan

 • Cream Colour Base

  Krém formula, Építhető fedés, Széleskörű felhasználás

  11400 Ft

  Árnyalat: Pearl

Ismerd meg sminkmesterünket

Louise Zizzo senior sminkmester tudja, hogy ügyfelei elfoglalt emberek és egy csokor tippet gyűjtött össze, amivel bárki feltárhatja a benne rejlő szépséget, akár utazás közben is. Egy Buntingford nevű brit kisvárosból származik, ám 20 éve az USA-ba költözött és jelenleg a kaliforniai San Leandróban él. „A nap mindig süt” – mondja, miközben megosztja a szépségtitkait, köztük a ragyogó bőr rejtélyének kulcsát, a csábos szemek tökéletesítésének titkát és azt, hogyan kell viselkedni, ha hollywoodi kékvérűekkel hoz össze a sors.

Bőrdoktor

"Miután egész nap napozunk, a bőrünk egy kis törődésre vágyik. A Complete Comfort Creme azonnal hidratálja a bőrömet és segít enyhíteni az érzékenységet. Nem tudok nélküle élni, sem emberileg, sem szakmailag. Ezt párosítom a Prep & Prime Beauty Balmmal, ami a strandon is, de este is jól használható. A világos árnyalat ideális a forró klímához és olyan lesz tőle a bőröm, mint a sztároknak, anélkül, hogy elfedné a barnaságomat. Emellett pedig a megfelelő védelemről a 35-ös napvédő faktor gondoskodik."

 

Sztárom a vevőm

"Karrierem során nagyon jól éreztem magam és sok kellemes emlékem van, azonban a legemlékezetesebb nem sokkal azután történt, hogy az USA-ba költöztem és a Nordstromnál dolgoztam. Sosem felejtem el, amikor Shirley Temple odajött a pulthoz, nem hittem el! Csak álltam ott lefagyva és bámultam!"

Szemfelügyelő

"Ha bulizni megyek, egy kicsit több mélységet szeretek adni az arcomnak, ezért a kiemelésnél és kontúrozásnál fontos szerep jut a Mineralize Skinfinish-nek, a szemeimet pedig Feline Kohl Power Eye Pencillel dobom fel, amit elkenek a szemhéjamon. Ez egy kiváló termék, bármilyen sminket meg lehet vele bonolndítani. Annyira krémes és dús textúrája van, amit kiemelhetünk, erősíthetünk vagy elkenhetünk, hogy két perc alatt szexivé varázsoljuk magunkat! Ha hosszú lesz az éjszaka, akkor az Extended Play Gigablack Lash-t ajánlom hosszan tartó hatásáért és azért, mert ellenáll az elkenődésnek. Ja igen, ne feledjük a szemöldököt! A Lingering Eye Brows az a termék, amit mindig megpróbál valaki elcsenni a készletemből!"

Artist Faves: Louise Z