Lyne Desnoyers

Egyesült Államok
1994-ben csatlakozott a MAC-hez

  Ismerd meg sminkmesterünket

  Lyne Desnoyers sminkmester az a nomád reneszánsz ember, aki számára a smink a történetmesélés eszköze. Emlékeiből - főleg a Kanadában és Párizsban eltöltött idejéből - meríti azokat az éteri megjelenéseket, amelyeket a bemutatókra és fotózásokra készít. Ma már többet van otthon, de a sminkhez fűződő, élethosszig tartó szerelmét a táncosként eltöltött idejével magyarázza. Desnoyers számára a lényeg az egyszerűség. Egy pár alapvető termékkel, egészséges ragyogással és elég energiával szerinte bárki képes tündökölni.

  Tejeskávé

  "Az első dolog, amit a M·A·C pultnál vettem, egy Mocha Lipstick volt. Azért vettem meg, mert a pultban álló lány is ezt viselte és gyönyörű volt rajta. Ez volt az első a számtalan más termék közül, amit megvettem. Vicces módon egyébként minden egyes termékhez, amit azóta vettem, kapcsolódik egy remek történet és egy nagyon kedves emlék."

  Az alapok

  "Nagyon erősen hiszek az Improper Copper Cream Colour Base-ben. Használható az arcon, a szemeken, az ajkakon - egyetlen termék, mégis a teljes smink elkészíthető vele. Ez így laza, de hatékony. Ha bulizni megyek, egy picivel több textúrával dobom fel a sminkemet: Clear Lipglass az ajkamon, Tea Petal Cremeblend Blush az arcomon és Mineralize SPF 15 FOundation/Loose a T-zónában. A  Mineralize Blush In Dainty is nagy kedvencem és ezt ajánlanám mindenkinek, aki Lip Contioner (Tube)-ot használ. Tudom, hogy unalmas, de minden a dús, jól hidratált ajkakról szól, hölgyeim és uraim!"

  Életerő

  "A karrierem legemlékezetesebb pillanata a tavaly nyári Life Ball volt, Bécsben. Nyolc európai országból érkeztek a M·A·C sminkmesterei, hogy ezen a fantasztikus rendezvényen dolgozzanak és pénzt gyűjtsenek az AIDS/HIV elleni küzdelemre. Akkor épp  rendkívüli hőhullám volt, nagyon izzadtam, ugyanakkor fantasztikusan éreztem magam. Sosem voltam még annyira büszke, hogy ennél a csodálatos cégnél dolgozhatok, ennyi csodálatos emberrel."

   

  Artist Faves: Lyne D