Maite Tuset

Spanyolország
1998-ban csatlakozott a MAC-hez

Ismerd meg sminkmesterünket

Maite Tuset sminkmester a drámai megoldások híve. Szülőföldje, Spanyolország inspirálja, hatalmas rajongója az élénk szemeknek és a dús, pigmentált ajkaknak. Tuset Valenciában született, majd Barcelonában és Madridban dolgozott. Karrierjét édesanyja sminkszekrényénél kezdte, majd hamar hírnevet szerzett magának - kísérleti stílusának számtalan rajongója lett. Most megosztja tippjeit a tökéletes nyári sminkről, amely illeszkedik a mindenkori divattrendekhez.

Baleárok vonzásában

"Számtalan helyet szeretnék felfedezni a világon, de a legidillibb hely, ahol valaha jártam Formentera, a Baleár-szigetek egy varázslatosan szép vidéke. Ha most repülnék oda, a Graphblack Technakohl Linert vinném magammal, mert azt mindenhol tudom használni. De lenne nálam Face and Body Foundation is, mert az tökéletes a napos helyekre, illetve Haute & Naughty Lash is, hogy legyen választásom: természetes vagy extra dús szempillákat szeretnék."

Kávé, tejjel

"Ahol most élek, ott az emberek követik a trendeket. A mostani szezonban az ajkak a legfontosabbak: világos színek, természetes, fényes és egészséges arcbőrrel. Másrészt van egy pár kedvencem, amihez mindig visszatérek. Szeretem az Eye Pencil in Coffee-t, amit általában árnyékolásra használok, úgy, hogy elkenem a 239 Eye Shader Brush segítségével. Még több Graphblack Technakohl Linert használok a szemeim körül és egy kevés ajakrúzst, mint például a Media Lipsticket, ajakbalzsammal összekeverve, hogy természetesnek hasson. Végül egy ujjbegynyit eloszlatok az arcomon is."

Mosolyt kérünk!

"Egy nap, amikor Barcelonában dolgoztam, jött egy pasi, aki sminkeltávolító szivacsot keresett. Megmutattam neki a különböző típusú M·A·C sminkeltávolítókat, amikor felkapott egyet és zsebre vágta. Mondtam neki, hogy előbb ki kell fizetnie, de nem értette, miről beszélek. Mondtam neki, hogy vegye elő a szivacsot, mire felnevetett és annyit mondott: "Mosolyogj! Szerepelsz a tévében!"

Artist Faves: Maite T