Michele Magani

Olaszország
1999-ben csatlakozott a MAC-hez

Ismerd meg sminkmesterünket

Michele Magnani sminkmester beutazta a világot. Hét évig élt Spanyolországban, Ausztráliában és Kenyában, s az itt gyűjtött tudására és tapasztalataira támaszkodik, amikor megalkotja rafinált sminkjeit. Azonban örök szerelme továbbra is szülőföldje, Olaszország marad. Most Firenzében él és arról mesél, hogy a családja, valamint a helyi kávézói kultúra hogyan befolyásolja a munkáját."

Tökéletes illatok

"Amikor gyerek voltam, az anyukám és a nővérem gyakran magukkal vittek, amikor a kozmetikába vagy az illatszerboltba mentek. Teljesen lenyűgözött. Amikor hazaértünk, mindig megpróbáltam reprodukálni azokat a sminkeket, amiket láttam. A mai napig anyukám és a nővérem a legnagyobb rajongóim."

Örök ragyogás

"Már az első használat alkalmával teljesen beleszerettem a VIVA GLAM Lipstickbe és a mai napig ez a kedvenc termékem. Tökéletes, szupersztár ajkakat lehet vele varázsolni, ha Prep + Prime Lippel, egy Brick Lip Pencillel és a 316 Lip Brush-sal kombináljuk. Aki dús ajkakat szeretne, annak azt javaslom, hogy a fantasztikus VIVA GLAM Ricky Lip Conditionert is használja.

Caffé Crema

"A kedvenc elfoglaltságom beülni egy kávézóba és nézni, ahogy az emberek jönnek-mennek. Szeretek történeteket kitalálni, hogy kik azok az emberek, akiket látok, hová mennek és milyen napjuk volt. Itt vettem észre, hogy Olaszországban most nagy divat a füstös barna szem, nappali sminkként. Ennek az előállításához Stubborn Brown Powerpoint Eye Pencilt használok, Brulé és Espresso Eye Shadow-val. Persze mindig Studio Moisture Tinttel kezdek, hogy a bőrnek egységes színt adjak. A fekete karikákat Select Cover Uppal tüntetem el, amihez 224 Tapered Blending Brush-t használok."

 

Artist Faves: Michele M