Nicole Thompson

Ausztrália
2003-ban csatlakozott a MAC-hez

 • Amplified Lipstick

  Krémes, Teljes fedés, Közepesen csillámló hatás

  10100 Ft

  Árnyalat: Saint Germain

 • Pigment

  Többoldalú Felhasználás, Intenzív Színvilág, Könnyen eldolgozható

  11600 Ft

  Árnyalat: Kitschmas

 • Cream Colour Base

  Krém formula, Építhető fedés, Széleskörű felhasználás

  11400 Ft

  Árnyalat: Luna

 • Eye Pencil

  Kényelmes, gazdag színek, precíz

  9500 Ft

  Árnyalat: Coffee

Ismerd meg sminkmesterünket

Nicole Thompson Senior sminkmester számára a kreativitás nem ismer határokat. Az ausztrál művész body artra, színpadi és avantgárd sminkekre specializálódott, szabályok nélkül alkot és szenvedélyesen vegyíti a művészet iránti szeretetét az innovatív elemekkel, drag vagy akár menyasszonyi sminkekkel. "Úgy tekintek mindenkire, mint mozgó festővászonra."

Akár a Cirque du Soleil előadóinak drámai sminkjein dolgozik, akár a világ különböző tájain utazgatva alkotja meg az adott szezon fő trendjeit, a M·A·C Nicole saját csodaországa.

Azok a csodás 40-es évek

"Imádom a negyvenes évek frizuráit és sminkjét. Tetszik, hogy a nők mennyire odafigyeltek a megjelenésükre, tetőtől talpig - szeretném, ha ezt a mai nők is megtennék. Ha nem lépnének ki az utcára, anélkül, hogy ne lenne tökéletes a hajuk, ami illeszkedik a ruházatukhoz és ha nem csak egy-egy jellegzetességre koncentrálnának, hanem az egész arcuk tökéletesen lenne sminkelve. Régebben a szemek határozottak voltak, a szemöldökök íve tökéletes, az arcok ragyogtak, az ajkak pedig tökéletesek és csillogóak voltak."

Szívből jövő művészet

"Festészet, festészet és még több festészet - imádok elveszni benne. Minden stressz elillan, abban a pillanatban, hogy megfogok egy ecsetet vagy ceruzát. Imádom az olajfestményeket, amiből számos darab van a családom otthonaiban és a sajátomban is. Szeretem szétszedni a ruhákat, aztán újra összerakni őket. Nagyon szeretek vintage darabokat szétvágni és megalkotni belőlük a saját műveimet. A művészet a szenvedélyem."

Álommunka

"Az év során sokat utazom a nemzetközi divathetekre a Pro csapat tagjaként. Olyan dinamikus és legendás bemutatókon dolgozhattam, mint Vivienne Westwood, Marni, DSquared, Just Cavalli, Pucci, Giambattista Valli, Collette Dinnigan és a Moschino. Ezt csináltam az elmúlt pár évben és fantasztikus élmény volt. Együtt dolgozhattam olyan példaképekkel mint Val Garland, Alex Box és Tom Pecheux - és rengeteget tanultam azokból a bemutatókból."

 

Artist Faves: Nicole T