Suk Byoun

Korea
Started in 1994

About The Artist

Suk Byoun sminkmester Szöulban él, ahol hagyományos és kortárs táncot tanult. A smink iránti szeretete akkor lángolt fel, amikor ruhapróbákon vett részt. "Rájöttem, hogy ez egy valódi művészeti ág" -magyarázza. Karrierje csúcsának azt tartja, amikor először dolgozhatott Le Hyori dél-koreai popsztárral, aki ma már az egyik törzsvendége. "Részt vehettem egy fürdőruhás fotózásán, a Cosmopolitan számára" - emlékszik vissza. "Azok a képek pedig szinte minden lány nyári megjelenésére hatással voltak 2006-ban." Suk számára a M·A·C-nek dolgozni, lehetőséget jelent, hogy befolyásolja a kortárs trendeket; egy olyan cégnél dolgozhat, amely elkötelezett híve a befogadásnak és az elfogadásnak."

A kód neve: vörös

"Nincs még egy olyan vörös rúzs mint a M·A·C-é. A Ruby Woo a leggyönyörűbb rubinvörös rúzs a világon! De szeretem a Lady Dangert is, aminek picivel narancsosabb árnyalata van, vagy a Lady Bug, ami fényesebb. Ha élénk ajkakat szeretnénk, olyan sminkkel viseljük, ami kihangsúlyozza a szemeket. Ehhez az Extended Play Lash-t javaslom, ami főleg az ázsiai szempillákra jó választás, mivel határozott vonalakat és dús pillákat eredményez."

Vágyak szárnyán

"Nagy rajongója vagyok a kihúzott szemeknek, ami nagyon jól megy a vörös rúzshoz. Ehhez On the Hunt Superslick Liquid Eye Linert használok, a maximális hatás érdekében. Ha valaki az egyszerűbb, hatvanas éveket idéző megjelenést szereti, próbálja meg azt, hogy a tus mellé semlegesebb rúzst választ, mint amilyen a Razzlerdazzler. Dél-Koreában nagyon nagy a forróság! A nők pedig imádják a füstös szemeket, hogy úgy nézzenek ki, mint a rocksztárok!"

A bőr mélyén

"A jó alapozás kulcsfontosságú. Ehhez Prep + Prime Beauty Balm SPF 35-öt ajánlok, ami férfiak és nők számára is ideális. A hidratálás után kell felvinni és Medium vagy Medium Dark Mineralize Skinfinish-t kell hozzá használni a természetes hatáshoz. Emellett nagy rajongója vagyok a Mineralize Charged Water: Revitalizing Energy-nek is, ami gyönyörű, harmatos megjelenést eredményez."

 

Artist Faves: Suk B