Valeria Filippova

Russia
Started in 2007

About Valeria Filippova

Valeria Filippova sminkmester több mint nyolc éve dolgozik a M·A·C-nél. Karrierje kezdetén még csak két M·A·C üzlet volt szülővárosában, Moszkvában, de a kreatív impulzusai és a smink iránti szeretete miatt ösztönösen vonzódott ehhez a két helyszínhez. Azóta végigjárta a ranglétrát és nemzetközileg elismert sminkmesterré vált, aki visszafogott művészi stílusát elegyíti a színek merész használatával. Most eddigi karrierjéről mesél, de közben megosztja tippjeit is arról, hogyan hozhatjuk ki természetes adottságainkból a legtöbbet.

Oroszországból, szeretettel

"Azt hiszem az orosz emberek általában a természetes szépségüket próbálják hangsúlyozni. Az orosz nők általában frissnek mutatkoznak és csak egy színt használnak, azt is főleg az ajkakon. Szeretem, hogy az oroszok mernek kísérletezni a színekkel. Sok nőt látok, aki Lady Danger Lipsticket használ. Ahhoz, hogy ebből a megjelenésből a legtöbbet hozzuk ki, azt javaslom, hogy Lip Conditionert használjunk: ez egy olyan termék, ami nagyon friss és csillogó végeredményt ad. Vigyük fel az ajkakra, a szemhéjra, a járomcsontokra és egy percen belül hidratáltnak fogunk látszani. Ha valaki az élénk ajkakat kedveli, akkor próbálja ki a Pink Nouveau-t vagy a Fusion Pink Lipstickeket is."

Kék Acél

"Szeretem az összetett árnyalatokat és szeretek új színeket alkotni a meglévőek keverésével. Minden embernek egyedi sminket próbálok alkotni. Szeretem a füstös szemeket és a fémes árnyalatokat, mint a Copperplate and Carbon Eye Shadows. Ennek nagyon intenzív a pigmentje, amivel nagyon sűrű és élénk színeket érhetünk el. A további, szemekhez használható kedvenc termékeim között olyanok szerepelnek, mint a Kohl pencils in Teddy and Prunella. A legpompásabb megjelenés pedig úgy jön létre, hogy ezt a füstös szemet kombináljuk a VIVA GLAM I. mélyvörös ajkaival."

Show Girl

"A M·A·C lehetővé teszi, hogy kísérletezzünk, hogy utazzunk és a legcsodálatosabb barátságokat kössük. Szeretem a bemutatók színfalak mögötti légkörét és nagyon büszke vagyok a M·A·C AIDS Alapítványra. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a cégnek dolgozhatok senior sminkmesterként. A kedvenc emlékem eddig az, amikor egy párizsi bemutatón dolgozhattam Tom Pecheux-val. Minden egyes terméket használtam, ami a készletemben szerepelt."

Artist Faves: Valeria F