Vimi Joshi

Middle East
Started in 1994

 • Powder Blush

  5+ Textúra, Építhető, Professzionális

  11400 Ft

  Árnyalat: Coppertone

 • Eye Kohl

  Selymes formula, gazdag szín, matt/gyöngyházfényű megjelenés

  9000 Ft

  Árnyalat: Smolder

 • Eye Kohl

  Selymes formula, gazdag szín, matt/gyöngyházfényű megjelenés

  9000 Ft

  Árnyalat: Minted

 • Lip Pencil

  Krémes, Professzionális, Művészi

  10000 Ft

  Árnyalat: Cherry

Ismerd meg sminkmesterünket

Vimi Joshi Senior sminkmester saját bevallása szerint globális nomád, akinek stílusa a különféle kultúrák elegyéből alakult ki. Emellett ő a bollywoodi Oscar-díj (az IIFA) sminkeseinek igazgatója. Afrikában született egy nagyon hagyománytisztelő indiai családba, de Nagy-Britanniában nőtt fel, mielőtt Dubajba költözött volna, ahol manapság a M·A·C senior sminkmestereként dolgozik a közel-keleti és indiai piacra. "Az inspirációmat ezekből a kultúrákból merítem, amelyek olyan élesen szemben állnak egymással" - meséli. "A belső békémet meditáció, jóga és smink segítségével érem el." Olvasd el Joshi tippjeit a színek használatáról és a tökéletes alapozó létrehozásáról.

Bollywood Babylon

"A legkorábbi, sminkkel kapcsolatos emlékem az, ahogyan édesanyám sminkeli magát az indiai szárijában és szépen lassan átalakul egy ragyogó, csodálatos asszonnyá. Anglia állandó szürkesége ellen a bollywoodi filmekkel védekeztem, imádtam a színeket, a táncjeleneteket és a jelmezeket. Ezért nagyon nagy megtiszteltetés volt az IIFA sminkeseit vezetni. Ez az esemény három napig tart és gyakran több mint 300 sminket teszünk fel a díjátadó napján. Ráadásul közel egymilliárd néző figyeli a tévéközvetítéseket. A sminkek nagyon színesek, drámaiak és pompázatosak, hogy passzoljanak a ruha-, és ékszerkölteményekhez."

Alapozó alapok

"Az első M·A·C termék, amit megvettem, a Studio Fix Fluid SPF 15 in C6 volt. Ez volt az első alkalom, hogy alapozót használtam és úgy éreztem, nagyon menő, hogy egyből egy M·A·C terméket veszek, ezt mutogattam mindenkinek. Tökéletes volt a szín is és a fedés is. Mostanában nagyon szeretem a Mineralize Foundation SPF 15-öt, amitől a bőröm egészséges, puha és harmatos lesz. Ez az alapozó tökéletesen kondicionálja és táplálja a bőrt."

A szem a szépség tükre

"Dubajban a nők nagyon szenvedélyesek a sminkjüket illetően. Szeretnek kísérletezni a színekkel és a textúrákkal, de a szemeiket nagyon erősen kihúzzák. Ehhez Smolder Eye Kohlt ajánlok, ami egy nélkülözhetetlen termék a szemek kihangsúlyozására. Használjuk együtt a Zoom Fast Black Lash-sel, amivel a legtökéletesebb szempillákat hozhatjuk létre. Az ajkakra mindig a Burgundy Lip Pencilt ajánlom, ami remekül megy a közel-keleti és indiai bőrtípusokhoz. Nagyon szép fedést biztosít és rendkívül tartós."

 

Artist Faves: Vimi J