Mariam Khairallah

Egyesült Arab Emírségek
2005-ben csatlakozott a MAC-hez

Ismerd meg sminkmesterünket

MARIAM KHAIRALLAH, SENIOR ARTIST

Mariam Khairallah-t a sminkelés iránti szeretete Libanonból egészen Dubai-ba vitte, ahol jelenleg a Közel-Kelet Global Senior Artist-jaként dolgozik. Merész stílusának és precíz kivitelezésének köszönhetően nem kellett sokáig várnia, hogy feljebb lépjen a ranglétrán, de Khairallah karrierje nem mindig a sminkelésről szólt. Itt elmeséli, hogyan vált nyilvánvalóvá kreatív hivatása, miközben idegenvezetőként dolgozott Bejrútban.

Ősi történet

"Az idegenvezetői munkám legjobb része az volt, hogy elmagyarázhattam az általunk felkeresett kulturális örökségek történetét azoknak az embereknek, akik messziről jöttek, hogy megnézzék azokat. A sminkelés azonban akkoriban kissé zavarónak bizonyult. Ahelyett, hogy meghallgatták volna, amit az egyes úti célokról mondtam, a turisták gyakran a külsőmre koncentráltak - tanácsot kértek, hogyan lehet otthon elkészíteni őket. Ekkor döntöttem el, hogy rossz szakmát választottam, és nem sokkal később otthagytam az idegenvezetést, hogy elkezdjem a sminkmester képzést."

Nagy dráma

"A legjobban a szemeket szeretem hangsúlyozni, amelyek az érzelmek univerzumát jelentik. Kiemelésükhöz az Extended Play Lash and Eye Pencil-t használom Kávé színben, amivel a vízvonalat húzom ki, majd a Quite Natural Pro Longwear Paint Pot-ot kenem a szemhéjra. Azt hiszem, mondhatnánk, hogy a stílusom gótikus. A történelmi hagyományok, a különböző kultúrák és a múlt szépségikonjai mind fontosak számomra, de leginkább a 19. századi társadaloméi. Hozzájuk hasonlóan én is a sötét stílusú, romantikus, kicsit kusza, de mindig elegáns megjelenés híve vagyok."

Elvágyódás

"Annak ellenére, hogy imádom a gótikus dolgokat, a kedvenc pihenőhelyem nem is lehetne távolibb. Imádom a tengerpartot, és amikor elmegyek, mindig gondoskodom róla, hogy elegendő napvédővel legyek felszerelkezve: Prep + Prime Face Protect Lotion SPF 50-es faktorral, valamint Prep + Prime Fix+ és ajakápoló. A turizmusban szerzett múltbeli képzésem felkészített az utazással töltött életre, és a munkám legjobb része nemcsak az, hogy lehetőségem van újabb tengerpartokat meglátogatni, hanem az is, hogy sok érdekes emberrel találkozhatok. Mindannyiunkban egyedi szépség lakozik. Sminkesként mindig az a célom, hogy kiemeljem a természetes vonásokat, és kihozzam az ember valódi karakterét."

Artist Faves: Mariam K