Sharaya J-t

A Fashion Weeken együtt buliztunk Sharaya J-vel, a rap kék hajú királynőjével, stílusikonnal és Missy Elliott pártfogoltjával

FRESH TALENT ON THE RISE…
A CULTURE OF M A C MEGMUTATJA,
MIÉRT IMÁDJUK A LEGÚJABB ARCOKAT ÉS STÍLUSIKONOKAT

Sharaya J-ről sok minden elmondható: ő a rap kékhajú királynője, gyakorlott táncos és koreográfus, a stílus lázadó vezéregyénisége és nem utolsó sorban Missy Elliott pártfogoltja. Mindig vad, élénk színű saját kreációiban látható és akárhová megy, a figyelem középpontjába kerül, lendületes előadásmódjával és rendkívül egyedi személyiségével.

Sharaya a kilencvenes évek hip-hopjának legendái között nőtt fel - apja a Double XX Posse tagja volt - emellett hamar rákapott a tánc és az előadás ízére, innen pedig egyértelmű volt, hogy a zene világának meghódítása vár rá. Mottója megegyezik egyik slágerének címével: BANJI (Be Authentic Never Jeopardize Individuality) - ezt a betűszót a New York-i báltermek szlengjéből leste el, ahol sokat lógott gyerekként.

A M A C Culture a The Blonds Fashion Week afterparty előtt találkozott Sharaya J-vel, hogy őszintén beszélgessünk arról, mennyire imádja a bandáját, hogy milyen érzés, ha az embernek Missy Elliott a mentora, de beszéltünk hawaii-i gyökereiről és arról, hogy mennyire fontos, hogy az ember uralja saját arculatát egész élete során.

1. A divat diktátumaival szembemenő stílusa 100%-ban a sajátja
"Patricia Field azt mondta egyszer: nincs olyan, hogy valami túl sok! Szóval hajrá!" - Fontos, hogy önállóak és vezető egyéniségek legyünk és merjünk egyediek lenni. Emlékszem, Missy Elliott egyszer azt mondta: "miért akarnál fehér zakóban bemenni egy olyan terembe, ahol mindenkin fehér zakó van? Ha egy teremben mindenkinf ehér zakót látsz, viselj lilát, vagy rózsaszínt! Mások számára ez magában hordozhatja a hibázás lehetőségét, de nekem csak az számít, hogy én jól érzem magam."

2. Jellegzetes kék hajszínének saját nevet adott.
Atomic Turqoise-nek hívom, bár az utcán sokan vattacukornak szólítanak, annak ellenére, hogy a hajam nem rózsaszín..

3. Nem riad vissza attól sem, hogy egyes darabokat szó szerint a kifutóról szerezzen.
Imádom a cipőket, szóval biztos, hogy kelleni fog a The Blonds SS16 kollekciójából az a csizma. Annyira tetszett, hogy el akartam gáncsolni a modellt a kifutón és leszedni róla. Gyilkosan jól nézett ki: elképesztően magas, arany-fekete csíkokkal. Teljesen kész voltam tőle.

4. Saját stílusikonja a TLC egyik tagja volt
T-Boz az egyik kedvenc stílusikonom. Imádtam a TLC-t és azt, ahogyan megcsinálták a saját stílusukat. Mindig ők voltak a cool lányok a klipjeikben, azok, akik laza, lógos ruhákban állítottak be a házba, vagy a stúdióba.

5. Bőrápolási termékeit saját maga készíti természetes alapanyagokból
Szeretem kikeverni a saját kis cuccaimat otthon! Szeretem az E-vitamin olajat és a C-vitamint, de a titkos hozzávaló a kókuszolaj, minden esetben.

6. Jersey City-ben nőtt fel, de nem feledi hawaii-i gyökereit.
Hawaii-on születtem és mindenkinek azt mondom, hogy ez maga a paradicsom, a szép zöld növényzettel, illetve a fekete és fehérhomokos tengerpartokkal. A nagymamámnak volt egy nagy farmja az egyik szigeten és mindig úgy éreztem, hogy rosszul jártam, amikor a betondzsungelbe költöztünk. Szeretek visszamenni és ott lógni, jobban megismerni azt a kultúrát, ahonnan a családtagjaim származnak, a nagymamák és az öregek. A nagybátyámant Bush Man-nek hívom, mert annyira jól ismeri a szigetet.

7. Tinédzserként gyakran vonatra pattant és egész éjszakás "tánc konferenciákon" vett részt.
Gyakran vonatoztam Jersey City és New York között, még akkor is, ha nem volt elég pénzem. Csak fellógtam a vonatra, hogy egy kis kultúrához juthassak. A barátaimmal hallottunk a nagy városi tánc konferenciákról, ahová a táncoslábú emberek jártak. Amikor odaértünk, rájöttem, hogy senkit sem érdekel, hogy milyen ruhában van, sőt, sokan ki sem voltak sminkelve: csak azért jöttek, hogy táncolhassanak és kiéljék a kreativitásukat. Mindenki nézett minket, mert túl voltunk öltözve és magassarkúban voltunk - 18 évesen túlöltöztünk mindenkit! De megjegyeztük és legközelebb már jobban felkészültünk.

8. Mentora nem más, mint a legendás Missy Elliott
Missy csodálatos mentor, aki rengeteg bölcsességet megtanult a szakmában töltött több mint 20 éve során. Még mindig stúdiózik, ő az egyik legjobb a szakmában. Ő egy zenei zseni, aki mindig a tökéletességre törekszik és mindig többet akar. Missy nem riad vissza attól, hogy beszóljon, ha valami nem tetszik neki. Simán visszaküld a stúdióba akár hatszor is, ha valami nem oké, míg végül azt nem mondja, "na ez állat" és ezt komolyan is gondolja. Elképesztő, mert emélkszem, hogy gyerekként Missy-t és Aaliyah-t néztem a tévében és most meg vele együtt viccelődünk. Hatalmas bohóc és egész álló nap tudjuk ugratni egymást.

Robert Greene sminkmester alkotta Sharaya J hosszan tartó, tökéletes sminkjét, amelyet szexi sötét ajkakkal koronázott meg - tökéletes look egy forró éjszakához a klubban…
"Ma a M A C Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation-t használtam, amely hihetetlenül egységes végeredményt ad. Egyenletesen felvittem az arcára, amitől a bőre gyönyörűen fog kinézni az előadás során és mivel vízálló is, ezért ez a tökéletes választás. Sharaya szeret játszani a rúzsokkal - kék, fekete és hasonlók, ami szerintem érdekes és inspiráló. Ezt nagyon kedvelem benne, ezért Night Moth-ot fogok használni és matt végeredményt szeretnék, mert ez remek kontrasztot ad a bőre árnyalatával, illetve jól megy az ezüst ékszerekhez, amiket visel. Az arcbőrét picit kiválgosítja, etőtl az arca egészen pompásan fog kinézni, ugyanakkorizgalmas is lesz. Gyönyörű feketés, barnás, mélyvöröses árnyalatokkal - ez az egyik kedvencem. Nem egészen gót, talán glam-gótnak tudnám nevezni.