DEV

A zenéje basszusát alacsonyan, a margaritáit erősen szereti - A kaliforniai vagány Dev, az állandóan változó stílusáról mesél

A MY BEAUTY ROVATBAN A DIVAT ÉS KULTÚRA LEGMEGHATÁROZÓBB ALAKJAI ÁRULJÁK EL SAJÁT SZAVAIKKAL, HOGY MIT IS JELENT SZÁMUKRA A SZÉPSÉG

Dev, a Los Angelesben élő zenész és rapper, aki a toplistás dance zenéiről híres, mint például a "Like a G6" és a "Bass Down Low" című dalairól, úgy gondolja, minden esemény egy buli. A kaliforniában született rapper nagyszerűen ír, zenét készít és elő adja a színpadon. Eközben, úgy állítja be az anyaságot, mint a legvagányabb dolog a világon.

A turnézás, hajszín váltogatás, fellépő smink tökéletesítés, a lánya számára kreatív DIY projektek megálmodása és Los Angeles eldugott helyeinek felfedezése közben egy dolog biztos - mindannyian példát vehetünk Dev életstílusáról.

"Olyan vagyok a fellépéseken, mint a valóéletben, csak jobban felpörgetve. Szeretek szórakozni és ünnepi hangulatú lenni állandóan, minden nap. Amikor a családommal a parkba megyünk, szeretek megbizonyosodni róla, hogy tökéletes hangulat legyen. Viszek pokrócot, párnákat, ételt, italt és menő poharakat. Bármikor és bármilyen alkalomra képes vagyok bulit rendezni."

"Olyan vagyok a fellépéseken, mint a valóéletben, csak jobban felpörgetve. Szeretek szórakozni és ünnepi hangulatú lenni állandóan, minden nap." -Dev

"A lányom, Emilia most lesz 5 éves, ami egy szórakoztató kor, szóval az összes ünnep eléggé király. Az egész nap az adott ünnep témája szerint zajlik és irányítja a családot. Két fiatalabb lánytestvérrel nőttem fel- nagyon közel álltunk egymáshoz és mindig buli volt otthon - például Halloweenra apukánk az egész házat feldíszítette, berakott zenét és szerzett egy füstgépet is. "

"Tracyben nőttem fel és ez valamiféle szabadság érzetet adott akkoriban. Imádtam a városon kívül felnőni, mert úgy éreztem a semmi közepén vagyok, akár le is vezethettem a térképről, vagy futhattam mezítláb. A város olyan közel volt, hogy amikor kicsit el akartam szökni, oda tudtam menni."

"Valójában hiányzik a Myspace korszak - a stílus meg minden. Úgy éreztem nagyon menő vagyok az alapértelmezett elrendezésemmel - Biggie dalszövegeket használtam a profilom főcímeként: "And she loves to show me off of course…smiles every time my face is up in The Source.’ Istenem... furcsa voltam!"

"Számomra a szépség önbizalmat jelent, egyedinek lenni és kifejezni önmagad. Fontos, hogy kipróbáljunk új stílusokat és technikákat és legfőbbképp, hogy mindig jól érezzük magunkat. Olyan sok hülyeséget csináltam a hajammal miközben felnőttem. Befestettem pirosra, bár mindig kijött belőle a szín, levágtam az egészet a fürdőben, kiszőkítettem magamnak, de az összes rosszul sült el. Mindig játszottam a stílusokkal, soha nem féltem kipróbálni az új dolgokat. "

"Én készítem el a saját sminkem és frizurám. Ez mindig is így volt. Szeretem a kihúzott szemeket, ezt a mindennapi életben is és a színpadon is gyorsan tudom alkalmazni. Az egyik barátnőm a HLZ BLZ tervezője, és ő öltöztet az elejétől fogva. Régen ott voltam gyakornok, hogy engedje használni a ruháit a fellépéseimre. Kissé fiús lány vagyok, szóval szeretem az extrém helyzeteket."

"Én készítem el a saját sminkem és frizurám. Ez mindig is így volt. Szeretem a kihúzott szemeket, ezt a mindennapi életben és a színpadon is gyorsan tudom alkalmazni."

"Bár mindig voltak zenész és rapper barátaim, akik bulikat rendeztek, én furulyáztam amíg le nem érettségiztem a gimnáziumból. Nagyon szerettem, és menőnek éreztem, hogy tudok kottát olvasni. Kórusokban is szerepeltem, akkor is közel állt hozzám a zene, mielőtt elkezdtem a saját dalaimat írni."

"Van egy rutinom reggel, miután beviszem a lányomat az iskolába. Senki nem lehet a házban - egyedül kell lennem. Szeretem, ha tiszta az otthonom, ha mégsem úgy találom, minden reggel ki kell takarítanom - olyan őrültség! Aztán eltöltök egy órát azzal, hogy online nézelődök. Most épp a lakberendezési tárgyakért vagyok oda. Kreatív és vizuális és segít kitisztítani a gondolataimat, hogy ne a zenére gondoljak a studiózás előtt. Azt hiszem szentéllyé próbálom tenni az otthonom - ez valószínűleg abból ered, hogy sokat vagyok úton. "

"A Bay-ben nőttem fel és igazából soha nem adtam Los Angelesnek esélyt mielőtt ide költöztem, de annyi mindent lehet itt csinálni! Nagyon sokféle király helyet találsz, mert annyira széleskörű város. Legfőbbképpen északnyugat Los Angeles. Rengeteg mexikói étterem és bár található ott, mint például a Villa Sombrero - a margariták felpörgetnek és nagyon szórakoztató az oda út. Már hat éve élek Los Angelesben és még mindig találok új dolgokat!"

Dev - #1 (feat. Nef the Pharaoh) már elérhető az üzletekben