Reign Apiim

Az ékszertervező és művész Reign Apiim elmeséli az egyedi megközelítését a street stylehoz.

AZ IN MY BEAUTY-BAN A DIVAT ÉS KULTÚRA LEGLENYŰGÖZŐBB ARCAI FELFEDIK SAJÁT SZAVAIKKAL, MIT JELENT SZÁMUKRA A SZÉPSÉG

Ő az az ékszertervező, művész és író, akinek teljesen egyedi megközelítése van a street stylehoz. Reign Apiim heves keverékét képviseli a fonatoknak, test láncoknak és báli ruháknak. Ő az egyik legújabb arc instagramon egyenesen New York utcáiról. A bátor stílusával és szépségével teljesen egyedi megközelítést képvisel. Segít, hogy megmutassuk magunkat a világnak.

“Vizuális művészetet tanultam, aztán Parsonba költöztem New Yorkba, ahol megkaptam a diplomámat divattervezésből. Sztereotipikus, művész gyerek voltam. Különleges. 23 évesen, Jerseyben éltem, és épp vége lett egy rossz kapcsolatomnak. Ekkor ébredtem rá valamire az önkiszolgáló mosodában. Hazamentem, minden ruhámat a szekrényem hátuljába tettem és elmentem vintage szoknyákat, mennyasszonyi és saris ruhákat venni - mert akkoriban egy indiai negyedben éltem - és most is ezeket hordom mindennap. Soha nem hordok nadrágot.”

“Az álomfejtésbe is jobban belemélyedtem, ez elvezetett a kristályokhoz, ami pedig elvezetett az ékszerekhez. Gondolom mindig is ilyen voltam, és szerencsés vagyok, hogy ennyire remek szüleim vannak, akik mindig megengedték, hogy úgy öltözzek, ahogy szeretnék. Régebben az ágyhuzatokból csináltam esküvői ruhákat és függönyöket tettem a fejemre.”

“Olyan megjelenések, ruha összeállítások születnek, amik kulturálisan és fajilag is homályosak. New Yorkban nagyon sokféle kultúra él együtt. Azt hiszem összezavarom az embereket, és ezt imádom. Meg akarom mutatni azt nekik, hogy 2016 van és nem kell, hogy a sztereotípiák korlátozzanak minket.“

“Azt hiszem összezavarom az embereket, és ezt imádom. Meg akarom mutatni azt nekik, hogy 2016 van, és nem kell hogy a sztereotípiák korlátozzanak minket.“– Reign Apiim

“Mindenki más szempontból látja a világot. Számomra azok a leggyönyörűbb emberek, akik ennek a perspektívának a visszaverődései. Ez egy viselkedési forma. Amikor nem a legjobb formádban vagy, de boldog vagy és hű önmagadhoz, mindig lesz egy fény körülötted, amihez természetes módon fogod vonzani az embereket.”

“Szóval ne is gondolj többet arra, hogy van egy meghatározott módja annak, hogyan is kell kinézned, hogy szép legyél. Dobd el a magazinokat, töröld a böngésződ előzményeit. Ha van valami, ami felé hajlasz - egy frizura, egy hajszín, bármi- kezdd azzal. Írj róla. Nem a sminkről, a hajról vagy a ruhákról szól, hanem az önértékelésről és saját magad felfedezéséről. Tápláld magad, és csak akkor fogod megtalálni a saját stílusod.”