MAC BEAUTY FAQ

HOGYAN VÁLASZD KI A PRIMERED ÁRNYALATÁT?

PRIMEREK VS GÉLEK ÉS CC KRÉMEK

A primerek áttetsző és bőrtónusú formulákból állnak. A színezett primereket a gél vagy a CC krém kategóriába sorolják. A gél úgy működik, mint egy primer, hozzáadott finom bőrtónusú fedéssel a smink alatt. A CC krém szintén hasonló, de hozzáadott színkorrekciós tónusokkal. Mindegyik az alapozó alatt tökéletesíti a bőrt, hidratál, csökkenti a pórusok megjelenését, halványítja a finom vonalakat és szabályozza a zsírosodást. Összességében egyenletesebb és simább arcszínt biztosít.

A A gél a finom bőrtónusával természetes módon egyenlíti ki a bőrt a kevésbé erős fedésű alapozók alatt, és egyúttal extra tartósságot biztosít. Ez nagyszerű azoknak, akiknek néhol pigmentáltabb a bőrük, de nem szeretnének magasabb fedésű formulát viselni.

MILYEN ÁRNYALATÚ PRIMERT VÁLASSZ BŐRPÍR ESETÉN?

Más bőrproblémák, például a bőrpír és a fakóság a színkorrekciós kategóriába tartoznak. Amikor úgy döntesz, hogy CC krémet használsz, fontos felméred, hogy az alapozód önmagában mennyire fedi ezeket a problémákat. Ha az alapozód kiváló fedést nyújt és kellőképpen korrigál, akkor nincs szükséged ilyen típusú alapozó primerre. Ugyanis egy zöld színű primer például a bőrpír ellen küzd és ezt a zöld tónust nehéz lehet szabályozni, gyakran szürke árnyalatot ad a sminknek. Ezért ezeket a korrigáló termékeket csak szélsőséges esetben szabad használni. Az új technológia az arckategóriában azt jelenti, hogy könnyebb teljes fedést elérni a problémás bőr esetében, amely világosabbnak, természetesebbnek tűnik.

A vörös vagy fakó alaptónusokat speciális áttetsző formulák alkalmazásával lehet ellensúlyozni. Ehhez olyan kulcsfontosságú, nyugtató hatású összetevőket keresünk, mint a koffein és a zöld tea. A finom bőrt aláfestő árnyalatú primerek alkalmazása szintén feldobhatja és ragyogóbbá teheti az arcbőrt. Például egy lágy áttetsző rózsaszín tónus semlegesíti a fakó bőrt, egy lágy arany tónus pedig ragyogást kölcsönöz a világos, kék alaptónusú bőrnek. A világos és a sötét bőrtónusúak mindegyike ugyanolyan előnyös, és az arcszínt ragyogóbbá, üdébbé varázsolja. A MAC P&P Natural Radiance ezeket a teljes körű előnyöket kínálja.



A M·A·C LEGJOBB PRIMEREI ÉS SZÉPSÉGÁPOLÓ KRÉMJEI.

A finom, bőrszínt fedő primerek segítenek hidratálni, előkészíteni és egyszerre egységesíteni a bőrt.

STROBE CREAMPREP + PRIME NATURAL RADIANCEPREP + PRIME PORE REFINER STICKPREP + PRIME SKIN
STROBE CREAMPREP + PRIME NATURAL RADIANCEPREP + PRIME PORE REFINER STICK
PREP + PRIME SKIN

Kisimítja a bőrt

-

Ragyogást biztosít

-

Elősegíti a tisztaságoty

11700 ft

VÁSÁRLÁS

Világosító primer

-

Hidratáló

-

Minden bőrtípus számára

12800 ft

VÁSÁRLÁS

Kisímtja a pórusokat

-

Kontrollálja a zsírosodást

-

Matt finish

10500 ft

VÁSÁRLÁS

Könnyed

-

Bőrtökéletesítő

-

Növeli a ragyogást

10200 ft

VÁSÁRLÁS

MELYIK PRIMER FELEL MEG A KÜLÖNBÖZŐ BŐRTÍPUSOKNAK?

Amikor eldöntöd, hogy melyik a tökéletes primer a szépségápolási rutinodhoz, figyelembe kell venned a bőrtípusodat, a problémás területeidet és az általad kedvelt alapozó finisht.
Száraz vagy dehidratált bőr esetén a legjobb eredmény eléréséhez olyan összetevőket keress a MAC-nél, mint az alga- és aloe levélkivonatok, amelyek ragyogást adnak és hidratálnak a smink alatt. Ha zsíros a bőröd, olyan kulcsfontosságú összetevőket keress, amelyek szabályozzák a zsírosodást,ezek lehetnek szilícium-dioxid vagy Laminaria Saccharina kivonat formájában. Kombinált bőrtípus esetén olyan terméket keress, amely mindkettőt kínálja.

Az aknés bőrnek kerülnie kell a túlzottan rétegzett termékhasználatot, ezért fontos, hogy a rétegek könnyedek legyenek. Hidratálj a smink alá egy lágy gél primer formulával, és használj korrektort, hogy a konkrét problémás területeken növeld a fedést. Kerüld a színkorrekciós primert, mivel az kiemeli a bőrhibákat.

MAC PREP + PRIME SKIN

A zsíros bőr primerének mattító anyagokra van szüksége, melyek jobban kontrollálják a fényesedést. Amennyiben kizárólag a t-zónát kívánod mattítani, akkor csak ezeken a területeken szükséges a hatékonyabb felvitel. A sminkesek szeretik ezt a fajta primert alkalmazni a smink alá a fotózásokon, hogy minden tartós maradjon a forró fények alatt. Mivel a zsíros bőr hajlamos több nyitott pórussal rendelkezni, a matt felület elrejti a pórusokkal összefüggő tökéletlenségeket. A MAC Prep & Prime Skin egyszerre szabályozza a zsírosodást, hidratál és egyenlíti a bőrt.




FEDEZD FEL PRIMEREINKET