MAC BEAUTY FAQ

MILYEN BRONZOSÍTÓT HASZNÁLJ AZ ARCODRA?

MILYEN ELŐNYEI VANNAK AZ ARCPÚDEREKNEK?

Az arcpúderek vagy fixáló púderek minden sminkelési rutin fontos lépései. A MAC arcpúderek mögött ma már annyi új technológia áll, hogy általában többfunkciós szépségápolási összetevőkkel rendelkeznek, amelyek mattítanak, korrigálják a tökéletlenségeket, elsimítják a pórusokat és a finom vonalakat, miközben a sminket teljesen makulátlanná teszik.

HOGYAN VÁLASSZUK KI A MEGFELELŐ ÁRNYALATÚ PÚDERT?

A sminkelés utolsó lépéseként kell használni őket, hogy az alapozót és más arcápolási termékeket rögzítsék. A kiválasztott árnyalat számos sminktényezőtől függhet. Először is a bőrtípusod, aztán az alapozód felülete, végül pedig a használati igényeid határozzák meg, hogy milyen típusú púdert válassz. Az árnyalat kiválasztása ezután az általad választott púder formulától függ, és a legtöbb esetben nem kell pontosan megegyeznie az alapozó árnyalatával. Ennek több oka is van.

Nézzük meg a különböző sminkelési igényeket, hogy megosszunk néhány egyszerű tippet arra vonatkozóan, hogyan válaszd ki a megfelelő púdert.


ÁTLÁTSZÓ PÚDEREK

A leggyakoribb igény egy arcpúder a zsíros bőrproblémák leküzdésére és a matt felület létrehozására. Ha a bőr hajlamos a felesleges zsírosodásra, az azt jelenti, hogy a bőr nedvesebb. Ez fontos tényező a megfelelő termék kiválasztásakor, mert amikor a púder felszívja a zsírt, az oxidációs folyamat révén sötétedik és megváltoztatja a színét. Ennek elkerülése érdekében néhány lehetőséget érdemes megfontolni. Amennyiben pusztán a zsírosodást szeretnéd kontrollálni a nap folyamán, akkor használhatsz egy átlátszó vagy áttetsző finishű púdert az alapozód fölé. Az átlátszó púder azt jelenti, hogy a nap folyamán sűrűn felviheted, és nem fog extra színt adni vagy felhalmozódni a bőrödön, ami nagyszerű a természetesebb textúra érdekében. Ehhez a termék lehet préselt vagy por állagú, próbáld ki a MAC P&P Translucent powder loose terméket a lenyűgöző simaságért és a hosszan tartó matt bőrért.

SZÍNEZETT PÚDEREK

Ha fedést szeretnél a púderedtől, akkor olyan formulát kell választanod, amely színt és fedőképességet biztosít. Ha ezt a lehetőséget választod, és zsíros a bőröd, vagy szeretsz folyékonyabb, hidratálóbb alapozót használni, akkor 1-3 árnyalattal világosabbat kell választanod, mint az általad használt alapozó árnyalata. Minél magasabb a pigmenttartalom, annál nagyobb lesz a fedése. A préselt púderek általában alacsonyabb pigmenttartalommal rendelkeznek, mint a por állagú púderek. Ez márkánként és termékenként eltérő, ezért mindig érdeklődj egy szépségápolási szakértőnél.

Célszerű a reggeli sminkelés befejezése után színt és fedőképességet biztosító fixáló púdert felvinni. A púder további fedést ad, és a legtöbb esetben kiemelkedő hibátlanságot teremt a sminkedhez, különösen azok számára, akik a közepes vagy teljes fedést kedvelik. A púdert egy ecsettel lehet egyenletesen felvinni, míg a szivaccsal intenzívebb fedést vagy nagyobb mennyiségű terméket lehet felvinni oda, ahol szükséges.

Még akkor is, ha reggel színezett és fedést biztosító púdert használsz, egy áttetsző alaptónusú préselt púder nagyszerű módja annak, hogy egész nap megőrizd a sminked, így a bőröd friss marad.TOP M·A·C ARCPÚDEREK

Akár por állagú púdert szeretnél a könnyed, egységes finishez, akár egy kompakt púdert az erősebb fedés érdekében, a mi MAC arcpúdereink mindig tökéletesítik a megjelenésedet.

STUDIO FIX PERFECTING POWDERSTUDIO FIX POWDER PLUS FOUNDATIONPREP + PRIME TRANSPARENT FINISHING POWDER
studio_fix_perfecting_powderstudio_fix_powder_plus_foundationprep_prime_transparent_finishing_powder

Matt finish

-

Csökkenti a pórusok megjelenését

-

Kontrollálja a zsírosodást

9500 ft

VÁSÁRLÁS

Közepestől-teljes fedésig

-

Hosszantartó, akár 12 órán át

-

Csökkenti a pórusok megjelenését

11900 ft

VÁSÁRLÁS

Átlátszó

-

Bársonyos, sima felület

-

Minden bőrszín számára

8500 ft

VÁSÁRLÁS


FEDEZD FEL AZ ÖSSZES PÚDERT