M·A·C SZÉPSÉGÁPOLÁSI KÉRDÉSEK & VÁLASZOK

Elengedhetetlen-e a primer használata alapozás előtt?

MIÉRT HASZNÁLJUNK PRIMERT?

A primert gyakran nevezik alapozó bázisnak vagy alapozó primernek. Leggyakrabban a szabályozott matt finish eléréséhez használják. Nem feltétlenül szükséges primert használni alapozás előtt, mégis számos előnye van annak, ha ezt a terméket hozzáadod a sminkes neszesszeredhez. Minden a te bőrtípusodtól, bőrproblémáidtól és az általad elérni kívánt finishtől függ. Mindezen tulajdonságok határozzák meg, hogy milyen típusú formulát válassz rutinodba.
Ha a primer olyan bőrjavító összetevőket tartalmaz, mint az irizáló vagy csillám, ne feledd, hogy ez azt jelenti, hogy a sminked alatt magas fényű ragyogás lesz. Ez hatással lesz az alapozó és más, felülre felvitt termékek finishére.

MILYEN ELŐNYEI VANNAK A PRIMERNEK?

Számos különböző előnyös lehetőség van, amelyekre érdemes odafigyelni, ezek javítják a bőr textúráját és az alapozó viseletét. Ennek a termékrétegnek a varázsa azt jelenti, hogy minden egyéb arc smink tartósságát is javítja. A primerek a sminkművészek titkai a hosszan tartó alapozó eléréséhez a professzionális helyzetekben és a való életben is! Gondolj rájuk úgy, mint egy tartós, egész napos filterre.
Összességében a MAC primereket úgy tervezték, hogy javítsák a bőr textúráját és tónusát. Az egy üvegben lévő különleges, többfunkciós összetevők révén ezek a termékek többféleképpen is kezelik a bőröd problémáit. Képesek halványítani a ráncokat és a tökéletlenségeket, kontrollálják a zsírosodást, miközben hidratálóként is funkcionálnak. Egyes MAC Priming termékek még a bőrpírt is csökkentik olyan aktív összetevőkkel, mint az eperfa gyökér és az algakivonatok, és a pigmentációt is kiegyenlítik a vitamin és a nemesgyökér segítségével. Fontold meg mire van szüksége a bőrödnek és találd meg személyre szabott termékeinket!A M·A·C LEGJOBB PRIMEREI AZ ALAPOZÓK ALÁ

Használd a M·A·C primert bőrödre a sminkelési rutin elején, hogy élvezhesd a könnyed
textúra előnyeit, többek közt a hidratálást, a pórusok láthatóságának tompítását, valamint a bőr tökéletesítését.

PREP + PRIME SKIN REFINED ZONEPREP + PRIME NATURAL RADIANCEPREP + PRIME PORE REFINER STICKPREP + PRIME MOISTURE INFUSION
PREP + PRIME SKIN REFINED ZONEPREP + PRIME NATURAL RADIANCEPREP + PRIME PORE REFINER STICK
PREP + PRIME MOISTURE INFUSION

Tompítja a pórusok láthatóságát

-

Kontrollálja a zsírosodást

-

Puhítja a bőrt

7200 ft

VÁSÁRLÁS

Világosító primer

-

Hidratáló

-

Minden bőrtípus számára

12800 ft

VÁSÁRLÁS

Tompítja a pórusok láthatóságát

-

Kontrollálja a zsírosodást

-

Matt finish

10500 ft

VÁSÁRLÁS

Hidratáló

-

Hidratálja és feltölti a bőrt

-

Minden bőrtípus számára

12600 ft

VÁSÁRLÁS

HOGYAN KELL ALKALMAZNI A PRIMERT?


Vigyél fel egy kis mennyiséget a választott primeredből a T-zónára a photoshop-hatás érdekében. Az optikai "homályosító" összetevők kezelik a tág pórusokat vagy a texturált bőrt. A bőrápoláshozhasonlóan, a termék felviteléhez használd az ujjaidat, mivel az ujjaid hője segít, hogy a készítmény ráolvadjon a bőrre, és könnyen szabályozhatod, hogy mennyit viszel fel belőle. Az ecsettel előfordulhat, hogy véletlenül túl sokat viszel fel a termékből, és ezáltal nem lesz olyan hatékony, mint amilyennek lennie kellene.

HELYETTESÍTIK A PRIMEREK A BŐRÁPOLÁST?

Bár a primerek összetevői között lehetnek hidratálók, az extra hidratáláshoz vagy a bőr folyamatos kezeléséhez továbbra is szükség lehet egy kis mennyiségű hidratáló bőrápoló krém alkalmazására. Ha egyszer meglátod a hatását a sminkeden, nem fogsz tudni élni nélküle. A bőrápolót enyhén kell alkalmazni a választott primer alatt.

A bőrápolás hatással lesz a fölé helyezett bármely termék tulajdonságaira. Amennyiben szárazabb a bőröd, és gazdag bőrápolókat használsz, csak kis mennyiségű terméket vigyél fel az arcodra, és kerüld a t-zónát. Bármilyen sminkrutinhoz a gél alapú termékek működnek a legjobban a smink alatt, mivel hidratálnak és simítanak anélkül, hogy a normál krémek súlyát növelnék. Ha kis mennyiségű gél alapú bőrápolót használsz a sminked alatt, a primered úgy fog működni, ahogyan kell. Ezután éjszakára visszatérhetsz a gazdagabb bőrápolási rutinhoz. A bőr az éjszaka folyamán javul, így ez azt jelenti, hogy a legtöbbet hozhatod ki a gazdagabb összetevőkből.
FEDEZD FEL PRIMEREINKET