MAC BEAUTY FAQ

MILYEN ECSETET HASZNÁLJ A BRONZOSÍTÓD FELVITELÉHEZ?

A bronzosítókat úgy tervezték, hogy színt adjanak a bőrnek, és napbarnított hatást kölcsönözzenek a sminknek. A bronzosító termékek púderek, folyadékok és krémek formájában is megtalálhatók. Ahhoz, hogy bármelyik formulát a szépségápolási rutin részeként használhasd, ki kell választanod a tökéletes bronzosító ecset formáját és szálszerkezetét. A sminked stílusától függően többféle ecset közül választhatsz a bronzosító felviteléhez.

A MAC smink ecsetek sokféle formában és méretben elérhetőek, amelyek különböző felvitelt és hatást tesznek lehetővé a termék számára. A bronzosító hatáshoz leggyakrabban púderecseteket használnak, de kerüld a kúpos, hegyes ecseteket. A legjobb felvitel érdekében válassz nagyobb felülettel rendelkező ecseteket, mint például a szintetikus sörtékkel ellátott bronzosító ecsetek, amelyek valamivel több terméket vesznek fel, mint a hagyományos, természetes szőrű ecsetek. Ma a MAC Cosmetics 100%-ban a szintetikus eszközöket népszerűsíti.

HOGYAN VÁLASZD KI A BRONZOSÍTÓ ECSETED?

Az ecset technikája fontos a kívánt eredmény eléréséhez. A puha, lekerekített ecseteknél körkörös mozdulatokkal, a szögletes ecseteknél oldalirányú simító mozdulatokkal, a rövid, sűrűbb ecseteknél pedig erősebb söprő mozdulatokkal kell haladni. Ne feledd, a smink ecsetek úgy vannak kialakítva, hogy minden munkát elvégezzenek helyetted.

Az általános bronzosításhoz

bolyhos ecset használata ajánlott. Ennek oka, hogy az ecset nagy felülete és puhasága bőrszerű finisht és egyenletes felvitelt eredményez az egész arcon és testen. A púderek általában az ilyen típusú ecsetekkel működnek a legjobban. A bronzosítót körkörös mozdulatokkal vidd fel az arcodra. Az arccsont alatt kezdd, és óvatosan vezesd körbe az ecsetet az arc külső vonalain, valamint finoman az orrodon és az orcádon. Ez a felvitel fokozza az eredményt, és fokozatosan építheted fel a színt.

A pontos felvitelhez

Ha bronzosító terméket szeretnél használni az arc kontúrozásához, akkor figyelembe kell venned, hogy a kontúr ecset szálai mennyire sűrűek a kívánt intenzitáshoz képest. Ha a rövid sörték szorosan egymás mellett vannak az ecsetben, mint a Kabuki ecset esetében, akkor ez a fajta ecset magas színkihozatalt fog eredményezni. Gyakran látni fogod, hogy ezek az ecsetek szögletesek, így szépen illeszkednek az arccsont alá, és kontrollált felvitelt biztosítsanak a termék számára. Ezek az ecsetek kivételesen jól működnek krémes termékekkel, és intenzív kontúrt biztosítanak.

A természetes megjelenéshez

Ha természetesebb, enyhébb kontúrra vágysz, válassz egy puha, szögletes, természetes vagy műszálas ecsetet, amely lehetővé teszi a stratégiai elhelyezést, és egy építhető terméket, mint például a MAC Mineralize Skin finish Natural Dark Golden árnyalatban. Ez az ecsettípus kevesebb pigmentet vesz fel, így fokozatosan építheted fel a kontúrt a kívánt intenzitásig, valamint pirosító vagy highlighter kettős használatára is alkalmas.M·A·C PÚDERECSETEK

Miután megtaláltad a tökéletes bronzosító púdert, ki kell választanod a megfelelő ecsetet, amely segít elérni a
kívánt finisht: nagy bolyhos ecset, szögletes, sűrű…

168 SYNTHETIC LARGE ANGLED CONTOUR BRUSH190 SYNTHETIC FOUNDATION BRUSH191 SQUARE FOUNDATION BRUSH
168 SYNTHETIC LARGE ANGLED CONTOUR BRUSH190 SYNTHETIC FOUNDATION BRUSH191 SQUARE

Nagy, szögletes kialakítású

-

Kontúrozáshoz tervezve

-

Precíz felvitel

11200 ft

VÁSÁRLÁS

Profi minőség

-

Alapozáshoz tervezve

-

Egyenletes és tökéletes végeredményt biztosít

11700 ft

VÁSÁRLÁS

Szögletes alapozóecset

-

Rugalmas

-

Képes a halványtól egészen a teljes fedésig építeni

11700 ft

VÁSÁRLÁS

HOGYAN VIDD FEL A BRONZOSÍTÓ PÚDERT?

Ha folyékony bronzosítót használsz, mindig önts egy kis mennyiséget a kézfejedre, és mártsd a sörtéket a termékbe. Ez segít egyenletesen eloszlatni a folyadékot az ecset felületén. Ez különösen fontos, ha bármilyen folyékony termékkel dolgozol.

A bronzosítót mindig az alapozó és a korrektor után, a fixáló púder előtt vidd fel. Ennek szépsége, hogy bármilyen típusú bronzosítót is használsz, nem lesz gondod a formula elegyítésével az alapozód fölött. Ha a szuper matt bázist kedveled, kerüld a krémes és folyékony opciókat, mivel ez megváltoztatja a kívánt textúrát. A nagy sűrűségű bronzosító ecsetek is elmozdíthatják az alatta kialakított fedést, ha túl erősen használod.
Kérd makeup artistjaink segítségét, ha nehezen tudod elérni a kívánt eredményt.
FEDEZD FEL AZ ÖSSZES ECSETET